cookie-og-privatlivspolitik

25

Billeder


Foto: Flemming K. Karlsen

Lokal nyt

En meget anderledes tid

BILLEDSERIE: Få et gensyn med nogle af fotograf Flemming K. Karlsens motiver fra et coronaramt og nedlukket Lolland-Falster.
05. juli 2020 kl. 12:00 Af .

Annonce

Midt i marts lukkede Danmark ned som følge af corona-udbruddet. På Folketidende arbejdede vi videre - og vores fotografer fortsatte med at dække hverdagens meget forandrede begivenheder. På afstand. Få her et gensyn med nogle af fotograf Flemming K. Karlsens motiver fra et coronaramt og nedlukket Lolland-Falster.

Hvordan har det været at arbejde som fotograf på Lolland-Falster i corona-tiden?

- Som fotograf på Lolland-Falster er det en meget anderledes tid. Eksempelvis fylder sportsarrangementer og kulturbegivenheder normalt rigtig meget i weekender, men det har vi helt måttet undvære.

- Folk har været meget hjælpsomme og forstående, når jeg har været på opgave - og afstanden på to-tre meter har alle været med på.

Hvad har gjort størst indtryk på dig de seneste måneder?

- Det første var, da jeg var ude på nødhospitalet på den gamle Ejegodskole, som nu er genoptræningscenter. Tanken, at disse senge skulle fyldes med døende patienter, var skræmmende. Men så slemt gik det heldigvis ikke.

Hvordan tror du, at corona-tiden vil påvirke os fremover?

- Folk har forhåbentlig lært at holde afstand og spritte. Så kommer det til at gå godt, og ingen skal være bange.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

God bedring til Prinsen 02. august 2020 kl. 21.26

AF: JOHN WENNERWALD

Forebyg højresvingsulykker 27. juli 2020 kl. 00.27

AF: STEFFEN BJØRNSGAARD BAGGER

Hvilke tal skal vurdere os 26. juli 2020 kl. 14.19

AF: FRANCOISE ANDERSEN

DIAMANTBRYLLUP 23. juli 2020 kl. 10.44

AF: MARTIN WOUTERS

sejlrende og rensning 21. juli 2020 kl. 20.58

AF: JOHN WENNERWALD

Kan pensionsalderen gå den… 20. juli 2020 kl. 11.28

Annonce