cookie-og-privatlivspolitik

25

Billeder


Foto: Flemming K. Karlsen

Lokal nyt

En meget anderledes tid

BILLEDSERIE: Få et gensyn med nogle af fotograf Flemming K. Karlsens motiver fra et coronaramt og nedlukket Lolland-Falster.
05. juli 2020 kl. 12:00 Af .

Annonce

Midt i marts lukkede Danmark ned som følge af corona-udbruddet. På Folketidende arbejdede vi videre - og vores fotografer fortsatte med at dække hverdagens meget forandrede begivenheder. På afstand. Få her et gensyn med nogle af fotograf Flemming K. Karlsens motiver fra et coronaramt og nedlukket Lolland-Falster.

Hvordan har det været at arbejde som fotograf på Lolland-Falster i corona-tiden?

- Som fotograf på Lolland-Falster er det en meget anderledes tid. Eksempelvis fylder sportsarrangementer og kulturbegivenheder normalt rigtig meget i weekender, men det har vi helt måttet undvære.

- Folk har været meget hjælpsomme og forstående, når jeg har været på opgave - og afstanden på to-tre meter har alle været med på.

Hvad har gjort størst indtryk på dig de seneste måneder?

- Det første var, da jeg var ude på nødhospitalet på den gamle Ejegodskole, som nu er genoptræningscenter. Tanken, at disse senge skulle fyldes med døende patienter, var skræmmende. Men så slemt gik det heldigvis ikke.

Hvordan tror du, at corona-tiden vil påvirke os fremover?

- Folk har forhåbentlig lært at holde afstand og spritte. Så kommer det til at gå godt, og ingen skal være bange.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: LINDA SOMMER

Børn skal have en tryg… 26. januar 2021 kl. 20.14

AF: PER HØYEM

Et meget frisk pust 26. januar 2021 kl. 10.18

AF: J. HANSEN

Teknisk udvalg straffer… 25. januar 2021 kl. 10.46

AF: JOHN WENNERWALD

Et frisk pust 24. januar 2021 kl. 22.49

AF: RANDI HANSEN

afhentning af affald 23. januar 2021 kl. 22.58

AF: LINDA SOMMER

Varme i en kold tid 17. januar 2021 kl. 20.42

Annonce