cookie-og-privatlivspolitik
Arrangementsrækken byder blandt andet på tre dage med havnefest i Hesnæs med middag ved langborde.
Arrangementsrækken byder blandt andet på tre dage med havnefest i Hesnæs med middag ved langborde.
Foto: Rasmus Flindt Pedersen

Lokal nyt

Events med fokus på lokale madoplevelser

Flere forskellige arrangementer planlagt i løbet af sommeren.
07. juli 2020 kl. 20:10 Af Jakob Poulsen

Annonce

LOLLAND-FALSTER Det handler om lokale madoplevelser - nogle af dem tilsat en grad af kendiseffekt, når madorganisationen Food of Denmark, også kaldet Food, i de kommende uger inviterer til flere arrangementer rundt om på Lolland-Falster med fokus på lokale madoplevelser.

Organisationen står også for organiseringen og afviklingen af Madens Folkemøde på Engestofte Gods, der som bekendt måtte aflyses i år på grund af corona-restriktionerne.

De kommende arrangementer har fået fællestitlen Sommerevents på Lolland-Falster og er blevet en del af den sommerpakke, som regeringen og flere af Folketingets partier for nylig blev enige om.

- Det er alt sammen tænkt som en hyldest til jorden, maden og en masse dejlige mennesker. Vi håber på godt vejr, da en del af arrangementerne foregår udendørs, forklarer administrerende direktør Pelle Ølby Andersen.

Programmet indeholder indtil videre følgende arrangementer:

* Madoplevelser og picnickurv med lokale råvarer på Lolland-Falster på mandage og onsdage fra uge 28 til 34 - gratis, når entréen til museet er betalt.

* Råvaremarked med lokale producenter hos Gårdbutikken Marielyst på Bøtø Ringvej 24. og 25. juli.

* Havnefest på Hesnæs Havn med Timm Vladimirs Køkken fra 30. juli til 1. august.

* Høstmiddag på Krenkerup 22. august.

Derudover er der også planer om tre grønne sommermiddage på Søllestedgaard ved Søllested med deltagelse af blandt andre kokken Søren Gericke. Datoerne for disse arrangementer er dog ikke endeligt fastlagt endnu.

Havnefesterne i Hesnæs har udover Timm Vladimirs Køkken også deltagelse af kokken Christoffer Brinck fra traktørstedet Pomle Nakke og andre gæstekokke.

Billetterne til disse arrangementer sættes til salg i denne uge, og udover langbordsmiddag på molen alle tre dage fra klokken 18 vil der også være havnebar med craft beer, cocktails og gourmet-hotdogs, og der er også planlagt aktiviteter for børnene.

På Søllestedgaard er der også planlagt langbordsmiddage samt havevandringer, men her er datoerne altså endnu ikke helt på plads.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

God bedring til Prinsen 02. august 2020 kl. 21.26

AF: JOHN WENNERWALD

Forebyg højresvingsulykker 27. juli 2020 kl. 00.27

AF: STEFFEN BJØRNSGAARD BAGGER

Hvilke tal skal vurdere os 26. juli 2020 kl. 14.19

AF: FRANCOISE ANDERSEN

DIAMANTBRYLLUP 23. juli 2020 kl. 10.44

AF: MARTIN WOUTERS

sejlrende og rensning 21. juli 2020 kl. 20.58

AF: JOHN WENNERWALD

Kan pensionsalderen gå den… 20. juli 2020 kl. 11.28

Annonce