cookie-og-privatlivspolitik

Foto: Claus Hansen

Lokal nyt

Få henvendelser efter altan-ulykke

Guldborgsund Kommune har ikke fået en eneste henvendelse fra utrygge lejere efter altan-ulykken på Hammerlodden.
31. august 2016 kl. 17:29 Af Jakob Poulsen

Annonce

Det vakte naturligt nok både chok og bekymring hos en del mennesker, da en altan med seks unge mennesker natten til 31. juli vippede rundt, så de unge styrtede ned, og flere blev alvorligt kvæstet.

Men efterfølgende har det tilsyneladende ikke givet anledning til større ængstelse hos andre lejere, der bor i lejligheder med altan.
I hvert fald ikke hvis man skal bruge antallet af henvendelser til Guldborgsund Kommune.

Her fortæller Jacob Pfeffer, der er boligsocial koordinator i Center for Teknik & Miljø, at han ikke har modtaget en eneste henvendelse fra andre bekymrede lejere rundt om i kommunen siden den voldsomme ulykke.

- Når jeg i det daglige taler med udlejere, kan jeg høre, at de er blevet mere opmærksomme på, at de skal have ekstra fokus på, hvilken stand deres altaner er i. Men jeg har ikke modtaget nogen lejerhenvendelser, og det kommer måske nok lidt bag på mig.

- For normalt sætter den slags hændelser jo tankerne i gang hos folk. Men jeg tager det som et tegn på, lejerne må være rimeligt trygge ved de forhold, der er omkring de altaner, hvor de hver især bor, siger Jacob Pfeffer.

Politiet er fortsat i gang med efterforskningen af ulykken på Hammerlodden, men de foreløbige undersøgelser tyder ifølge politiet på, at tæringer i de altanens bærende jerndragere var årsag til kollapset.

To af de seks unge, der faldt ned, kom så alvorligt til skade, at de var i livsfare, og først for nylig er den sidste, en ung kvinde, blevet erklæret udenfor livsfare.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

Kampen om velfærden 20. september 2020 kl. 21.39

AF: MARTIN WOUTERS

er dette rigtigt at man vil… 18. september 2020 kl. 17.07

AF: MARTIN WOUTERS

lindholm ghetto 18. september 2020 kl. 17.00

AF: MARTIN WOUTERS

storstrøms bro 17. september 2020 kl. 13.57

AF: HENNING ABILDGAARD

Hastværk med… 15. september 2020 kl. 21.07

AF: JOHN WENNERWALD

Det skal være nemt at være syg 13. september 2020 kl. 22.19

Annonce