cookie-og-privatlivspolitik

22

Billeder

Miss Danmark finalen i Cirkusbygningen i København, onsdag den 12. september 2018.
Foto: Mads Claus Rasmussen, Ritzau/Scanpix

Lokal nyt

Falstring nåede top 16 i Miss Danmark-finale

BILLEDSERIE: 18-årige Cydney Coleman måtte se en pige fra Hvidovre løbe med titlen som Miss Danmark 2018, men undervejs vandt hun en special award-pris.
13. september 2018 kl. 07:01 Af Jakob Poulsen

Annonce

Hun fik opfyldt målsætningen om at slutte i den bedste halvdel, men førstepladsen nåede hun ikke, 18-årige Cydney Coleman fra Eskilstrup, som i aftes, onsdag, var med blandt de 30 finalister i årets store Miss Danmark-finale i Cirkusbygningen i København.

Det blev i stedet den 23-årige Louise Sander Henriksen fra Hvidovre, der løber med hæderen og æren af at repræsentere Danmark ved den store Miss World-konkurrence senere på året.

Cydney Colemans præcise placering er ikke angivet, men det fremgår af Miss Danmarks Facebook-side, at hun blev mellem nummer seks og 16 blandt de finalister.

Og dermed må hendes forhåndsmålsætning om at slutte i top 15 siges stort set at være nået.

Men det var ikke det eneste, den unge falstring kunne glæde sig over. Hun vandt nemlig en special award-pris for Best National Costume.

De mange deltagere skulle på catwalken tre gange i løbet af aftenen - første gang i et såkaldt nationalkostume, som de selv havde designet, og derefter i bikini og til sidst i aftenkjole. Og Cydney Coleman vandt altså den førstnævnte delkonkurrence.

- Jeg har lavet mit kostume sammen med min mormor, men jeg kan ikke sige så meget om det på forhånd. Det må man se i aften, sagde Cydney Coleman hemmelighedsfuldt få timer inden finaleshowet gik i gang.

Det har endnu ikke været muligt at få en frisk kommentar fra Cydney Coleman.

Klik på billedet herover for at se flere billeder fra showet.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

Snot for sig og skæg for sig 24. maj 2020 kl. 22.47

AF: JOAN GERTI KRAGH

Grøn Genstart,… 18. maj 2020 kl. 12.53

AF: JOHN WENNERWALD

Skeletterne vælter ud af skabet 17. maj 2020 kl. 20.59

AF: FREDDI HANSEN

Det Falsterske dige 16. maj 2020 kl. 01.09

AF: MARTIN WOUTERS

brædder ønsker hurtigt… 15. maj 2020 kl. 16.47

AF: LINDA SOMMER

Lolland er som skabt til… 14. maj 2020 kl. 17.26

Annonce