cookie-og-privatlivspolitik
Der er ikke noget at sige til, at Gregers Graae har nydt udsigten ud over Sakskøbing Fjord fra førstesalen i det renoverede hus på Orebyvej.
Foto: Kim Møller Pedersen

Lokal nyt

Familien ville et adiós til Sakskøbing

- Nu slipper jeg mine projekter her. Kulturkløften er simpelt hen for stor for min kone og mine drenge. Det er også gået op for mig, at jeg er blevet 72 år
09. marts 2019 kl. 11:51 Af Kim Møller Pedersen

Annonce

Han kom, han så, og han investerede.
Men nu trækker Gregers Graae med de mange idéer og initiativer i Sakskøbing sig tilbage til sine ejendomme på stranden i andalusiske Marbella for at koncentrere al sin energi om et stort byggeprojekt i det spanske.

Årsagen til beslutningen bunder ifølge Gregers Graae ganske enkelt i familiære hensyn.

- Den eneste virkelige grund er, at min kone Gabriele og drengene lige har været heroppe på besøg. De skulle egentlig have været på en skitur til Andorra, men de lod sig i stedet overtale til en tur til Sakskøbing.
- Vi fik talt ud om, hvad der skal ske, og hvad det er, jeg bruger min tid på heroppe, fortæller Gregers Graae om baggrunden for den beslutning, der oven på familiens besøg i huset på Orebyvej ikke var til at komme udenom.

Hans kone, brasilianskfødte Gabriele, lagde kortene på bordet. Hun kunne ikke se familien med de to tvillinger på ni år forlade den spanske bopæl, hvor drengene går i skole, og flytte til Sakskøbing.

Det var ellers meningen, at kone og børn skulle opleve at bosætte sig i det gennem halvandet år renoverede hus på Orebyvej

Men sådan skulle det altså alligevel ikke gå. I den sidste ende var der simpelt hen for store kulturelle forskelle fra Gabrieles og tvillingernes brasilianske og spanske baggrund og rødder og til et både koldere og ganske anderledes klima og miljø med bopæl ved Sakskøbing Fjord.

- Så nu slipper jeg mine projekter her i Sakskøbing. Kulturkløften er simpelt hen for stor for min kone og mine drenge, og så hjælper det jo ikke noget, at jeg render rundt heroppe og hygger mig, når min familie ikke vil være her. Det er også gået op for mig, at jeg er blevet 72 år, fortæller Gregers Graae.
 
Læs mere om Gregers Graa i lørdagens Folketidende.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

Bananrepublikken Danmark 19. maj 2019 kl. 23.27

AF: LEIF A. JENSEN

Gylden mammon S garanti for… 16. maj 2019 kl. 21.25

AF: STEEN BAHNSEN

Lukning af Dannelunde… 16. maj 2019 kl. 14.27

AF: CARSTEN GRACE HARDINGTON

Gerninger, beregnet på at… 14. maj 2019 kl. 09.49

AF: STEEN BAHNSEN

AF: JOHN WENNERWALD

Regeringens bluffnummer 12. maj 2019 kl. 21.24

Annonce