cookie-og-privatlivspolitik

Lokal nyt

Folketidende.dk klar med julekalender

Når kalenderen om lidt skifter til 1. december, går folketidende.dks julekalender i luften - med præmier for over 80.000 kroner fra masser af lokale virksomheder.
30. november 2020 kl. 20:30 Af Jakob Poulsen

Annonce

Juletiden nærmer sig med hastige skridt, og lige om lidt er det den 1. december. Det betyder også, at det er tid til julekalender her på folketidende.dk.

I år har vi hele to af slagsen - en for Lolland og en for Falster. Men du behøver ikke at bo på hverken den ene eller den anden ø for at deltage, og du kan deltage i dem begge samtidig.

Når klokken passerer midnat natten til 1. december, vil du på forsiden af folketidende.dk kunne finde et link ind til julekalenderne. Der er 24 dagspræmier og en hovedpræmie til hver kalender - altså 50 præmier i det hele til en samlet værdi af over 80.000 kroner, og alle præmier er fra lokale virksomheder her på Sydhavsøerne eller virksomheder med tilknytning til området.

Når du klikker ind på julekalenderen og åbner dagens låge ved at klikke på den, kommer der et spørgsmål op, som du skal svare på. I hver låge er der også en lille video, hvor man måske kan være heldig at finde hjælp til svaret på dagens spørgsmål.

Blandt alle de korrekte besvarelser af dagens spørgsmål udtrækkes der en vinder, som vil blive ringet op af Radio SydhavsØerne live i forbindelse med eftermiddagsudsendelsen mellem klokken 14 og 17. Hvis man ikke tager teledonen, bliver der ringet videre til den næste, indtil en tager telefonen.

Men selv hvis man skulle svare forkert på et af spørgsmålene i løbet af de 24 dage, kan man stadig være heldig at vinde noget.

For alle besvarelser - uanset om de er rigtige eller forkerte - deltager i lodtrækningen om hovedpræmien for den pågældende kalender.

Vinderne af hovedpræmierne trækkes også live i Radio SydhavsØerne, men først i begyndelsen af januar.

Hovedpræmien for Julekalender Lolland er en overnatning i Knuthenborgs safaritelt for seks personer inklusive mad og drikke. Gevinstens værdi løber op i 10.000 kroner.

Hovedpræmien for Julekalender Falster er en Stressless® Wing Signature lænestol med skammel i sort Paloma læder fra møbelhuset Møblér (Ullerslev Snedkerforretning, Jarvig Møbler og Møllers Møbler). Gevinstens værdi løber op i 20.010 kroner, og lænestolen leveres på vinderens privatadresse.
Ingen af de to præmier kan ombyttes til kontanter.

Glædelig jul og god fornøjelse med julekalenderne.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: LINDA SOMMER

Varme i en kold tid 17. januar 2021 kl. 20.42

AF: JOHN WENNERWALD

Rigsret? Selvfølgelig 17. januar 2021 kl. 20.16

AF: JENS E NIELSEN

varme i sakskøbing 16. januar 2021 kl. 20.36

AF: LINDA SOMMER

Moralsk støtte til Rødby og… 14. januar 2021 kl. 20.44

AF: LINDA SOMMER

Kapacitetstilpasning i dagtilbud 12. januar 2021 kl. 20.39

AF: JOHN WENNERWALD

Fire skræmmende år 10. januar 2021 kl. 21.38

Annonce