cookie-og-privatlivspolitik

Lokal nyt

Folketidendes app får mere indhold

NY VIDEO: Alle Folketidende Gruppens medier er nu samlet i Folketidendes gratis-app.
23. juli 2018 kl. 20:34 Af Jakob Poulsen

Annonce

Folketidendes app, som både kan downloades til iOS og Android, har netop gennemgået den største opgradering siden lanceringen i 2012.

- Vi har samlet alle Folketidende Gruppens medier i én app - det vil sige både Folketidende, ugeaviser, magasiner og så videre. Før fik man Folketidendes e-avis i appen. Nu får man også ugeaviser, magasiner og folketidende.dks nyhedsfeed. Der er også kommet billeder på artiklerne, og der hvor der er mulighed for det, er der også billedserier, så man kan se flere billeder til den samme artikel, fortæller online- og digitalchef Michael Mistarz Benzon og digital koordinator Louise Lund.

Det er indførelsen af et nyt redaktionelt system i Folketidende Gruppen, der har gjort det muligt at lave den omfattende opdatering af appen.

Hvis man ikke allerede har downloadet appen til sin mobiltelefon, iPad eller lignende, kan man finde den i app-store (Apple) eller Google Play (Android). Appen hedder slet og ret Folketidende, og den er gratis. Dog koster det stadig penge, hvis man skal have adgang til Folketidendes e-avis.

I videoen kan du se appens mange muligheder.
KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

Sundhedsvæsenet fodres med… 17. marts 2019 kl. 18.50

AF: MARTIN WOUTERS

så får tingsted å skylden 11. marts 2019 kl. 16.07

AF: JOHN WENNERWALD

Ligestilling på dagsordenen 10. marts 2019 kl. 22.38

AF: MARTIN WOUTERS

niels rasmussen sørge for… 07. marts 2019 kl. 16.59

AF: KNUD CHRISTIAN EILIF HANSEN

Fejl at kasserer i… 05. marts 2019 kl. 22.42

AF: JOHN WENNERWALD

Fælles selskabsskat – ja tak! 03. marts 2019 kl. 22.08

Annonce