cookie-og-privatlivspolitik

Foto: Arkivfoto: Anders Knudsen

Lokal nyt

Forsyning beder om hjælp til at finde fjervarme-brud

OPDATERET MED OMRÅDE-ANGIVELSE: Guldborgsund Forsyning har konstateret et større brud på en fjernevarmeledning, som man ikke selv kan lokalisere og beder derfor borgerne om hjælp.
27. oktober 2021 kl. 12:55 Af Jakob Poulsen

Et eller andet sted i området omkring Nykøbing, Systofte, Ønslev, Eskilstrup eller Gundslevmagle på Falster er der sket et større brud på en fjernvarmeledning, og nu beder Guldborgsund Forsyning offentligheden om hjælp til at lokalisere bruddet.

Forsyningen opfordrer i et opslag på Facebook borgerne til kontrollere deres ejendomme, og hvis man andre steder ser grønt vand, damp eller unormale varme pletter på veje eller fortove, bedes man kontakte forsyningen på telefon 72 44 12 12 eller på mailen forbrug@guldborgsundforsyning.dk.

Klaus Hermann fra Guldborgsund Forsyning oplyser desuden til folketidende.dk, at bruddet er sket for et døgns tid siden, altså formentlig tirsdag.

Skulle man få øje på vand fra bruddet, skal man være varsom ved at røre ved vandet, da fjernvarmevand er 80 grader varmt - det er også derfor der kan opstå varme pletter på jorden der, hvor vandet rammer.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: LISE-LOTTE MOTYKA

Dagens Buket 24. november 2021 kl. 14.38

AF: MICHAEL SKOVBON

Hallo Folketidende!!!! 17. november 2021 kl. 11.59

AF: PER HØYEM

Tine Vinther Clausen vil… 16. november 2021 kl. 01.15

AF: JONAS SYLVESTER KASPERSEN

CO2 pris forklaret for Konservative 15. november 2021 kl. 16.12

AF: CHRIS MCKAY

Aftenskole ånder lettet op.… 15. november 2021 kl. 15.06

AF: MICHAEL SKOVBON

Er der en voksen til stede??? 15. november 2021 kl. 13.37

Annonce

ANNONCE