cookie-og-privatlivspolitik

Foto: Claus Hansen

Lokal nyt

Fortsat uvist hvem dødfunden er

Først fredag forventer politiet at have identificeret den person, der blev fundet livløs ved Farø
16. august 2018 kl. 16:54 Af Ritzau og David Arnholm

Annonce

Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi forsøger torsdag at identificere et lig, som torsdag morgen blev fundet i vandet ved Sortsø Gab ved Farø.

Klokken 08.45 torsdag morgen modtog politiet en anmeldelse om, at der lå noget i vandet, som kunne være en livløs person, fortæller vagtchef Ole Hald.

- Vi ankommer til stedet og får bjærget det, som viser sig at være en død person. Vi arbejder nu på at identificere vedkommende, fortæller vagtchefen.

Ifølge Ole Hald er der tale om et lig, som formodentlig har ligget i vandet i flere dage. Der er ikke umiddelbart tegn på, at der skulle være sket en forbrydelse.

- Det er der ikke noget, der tyder på, men det er for tidligt at fastslå. Nu skal der afholdes et retslægeligt ligsyn, som skal fastslå dødsårsag og dødsmåde, og så skal vi have personen identificeret.

Politiet undersøger blandt andet, om den døde kan være en 26-årig mand, der er meldt savnet, efter at han i weekenden forlod sit hjem i nedtrykt sindstilstand.

Mandens bil blev i weekenden fundet efterladt på en rasteplads på Farø.

Torsdag eftermiddag oplyser vagthavende hos Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi, at identiteten endnu ikke fastslået.

- Det sker formentlig først i løbet af fredagen, og der kan således ikke gives yderligere detaljer inden da, lyder det.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

Ulovlighed efterfølges 16. juni 2019 kl. 21.49

AF: MARTIN WOUTERS

at lukke broen 15. juni 2019 kl. 15.15

AF: MARTIN WOUTERS

så bruge kommune igen… 11. juni 2019 kl. 12.05

AF: JOHN WENNERWALD

Nu skal der arbejdes 09. juni 2019 kl. 22.03

AF: MARTIN WOUTERS

18,5 mill. i minus KUN på… 05. juni 2019 kl. 13.49

AF: ERIK PFEIFFER DAMGAARD

Dansk Folkeparti og Radikale 03. juni 2019 kl. 20.21

Annonce