mit folketidende klub folketidende cookie-og-privatlivspolitik

89

Billeder


Foto: Ingrid Riis

Lokal nyt

Gallafesten startede på den røde løber

BILLEDSERIE: Kreative køretøjer ankom til den røde løber onsdag eftermiddag, da de hhx-studerende på CELF Merkurs Plads havde gallaaften.
10. maj 2018 kl. 06:00 Af Peter Levinsen Hansen

Annonce

Onsdag aften var aftenen, hvor de hhx-studerende på CELF Merkurs Plads holdt den årligt tilbagevendende gallafest og så tilbage på tre år på den gymnasielle skolebænk.

Inden de kom så langt gik turen op ad den røde løber omgivet af et henover eftermiddagen stigende antal venner og familie. Men der var vidt forskellige måder at komme hen til den røde løber på. Lige fra limousiner og luksusbiler henover traktorer og endda et brusebad på hjul. Vejrguderne viste sig fra deres gode side, og solen kunne derfor sprede varme fra en skyfri himmel.

De første galladeltagere rullede op til den røde løber cirka klokken 16.30 og henover den næste halvanden time blev festen fuldtallig inden den for alvor kunne gå i gang.

Komikeren Søren Dürr stod for aftenens sjove indslag under gallafesten, hvor han havde transformeret alle de små sjove, skæve og pinlige historier, der var sket over de sidste tre år, til komik.

Efter gallafesten fortsatte festlighederne til afterparty i Kalas Club, hvor sangeren Bro, der blandt andet står bag hittet ”Hvor er du Bro?", rundede aftenen af på bedste vis.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: CHRISTIAN ENEMARK

Børnefamilie valgte… 14. november 2018 kl. 16.03

AF: LINDA SOMMER

Tag ansvar for styrke… 12. november 2018 kl. 01.13

AF: JOHN WENNERWALD

Anoreksi og forældrerollen 11. november 2018 kl. 22.44

AF: PER JOHANNES ESKILDSEN

Svindel og humbug 11. november 2018 kl. 00.46

AF: LILLI RUTHERFORD

Hvor er vi heldige i Guldborgsund 10. november 2018 kl. 16.03

AF: LILLI RUTHERFORD

Hvorfor skriver I om… 10. november 2018 kl. 13.22

Annonce