cookie-og-privatlivspolitik

Foto: Anders Knudsen, arkivfoto

Lokal nyt

Guldborgsund Kommune nomineret til kulturpris

Sønderborg, Varde og Guldborgsund Kommune er udnævnt som finalisterne til Årets AmatørKulturKommune 2015.
06. august 2015 kl. 08:02 Af Peter Levinsen Hansen

Årets AmatørKulturKommune kan meget vel blive Guldborgsund Kommune. Guldborgsund Kommune skal konkurrere mod Sønderborg og Varde Kommune om Årets AmatørKulturKommune 2015.

Prisen er lavet for at sætte fokus på de kommuner, der skaber de bedste vilkår for amatørkulturen. De tre finalister er udvalgt blandt seks indstillede kommuner på grund af deres engagement i lokalområdets kultur og deres politiske forpligtelser indenfor kulturområdet.

-Vi er på rette vej. Det betyder, at vi gør noget rigtigt i forhold til den måde, vi vælger at understøtte amatørkulturen på, siger Martin Lohse, formand for Kultur, Turisme og Bosætning i Guldborgsund Kommune, om nomineringen.

Årets AmatørKulturKommune 2015 overrækkes af Amatørenes Kunst og Kultursamråd og Landsforeningen for dramatisk virksomhed den 21. august kl. 14.00 på Kulturmødet på Mors. Mødet løber af stablen fra den 20-21. august og er arrangeret af Morsø Kommune og Region Nordjylland.

Guldborgsund Kommune er indstillet af Direktør for Center for Borger og Branding i Guldborgsund Kommune, Alma Larsen og Leder af Kultur i Guldborgsund Kommune, Jørgen Lykke Madsen.

Annonce

I Indstillingen af Guldborgsund Kommune til prisen står, at kommunen i særdeleshed arbejder for at udvikle børn og unge gennem kulturen. Derudover giver Kulturelt Samråd støtte til kulturelle arrangementer og initiativer med offentlig adgang i kommunen, ligesom kommunen udgiver en årlig kulturpris.

-Det er meget vigtigt for os, at vi har et mangfoldigt kunst- og kulturtilbud, og især et kulturtilbud, som er båret af frivillige og amatører, der når så langt ud som overhovedet muligt, siger Martin Lohse.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: BJARKE ROSENKILDE

Er Det Konservative… 13. maj 2021 kl. 16.24

AF: JOHN WENNERWALD

Paradigmeskifte version 2.0 09. maj 2021 kl. 22.09

AF: PAW HALLANDSON

Det skriger til himlen! 09. maj 2021 kl. 20.40

AF: LEIF A. JENSEN

Demokrat i Danmark! Hvor? 05. maj 2021 kl. 09.29

AF: JOHN WENNERWALD

Den 1. maj 02. maj 2021 kl. 22.18

AF: LARS RASMUSSEN

Solcellepark Grænge Åbent… 01. maj 2021 kl. 09.17

Annonce

ANNONCE