cookie-og-privatlivspolitik
Formand for Døllefjelde Musse Marked håber på fuld opbakning og fuld sol til markedet i sensommeren. Arkivfoto
Foto: Anders Knudsen

Lokal nyt

Håber på septembersol og ingen restriktioner

Døllefjelde Musse Marked satser på vaccinationer er færdige og restriktioner ophævet.
22. januar 2021 kl. 12:47 Af Margit Olsen

Annonce

- Vi holder Døllefjelde Musse Marked fuldstændig som vi plejer – men bare i september.
Formanden for markedet, Leif Cortzen, fortæller, at markedet i den første weekend i september planlægges til at blive holdt i fuld udstrækning.

- Vi forventer at afholde markedet fuldstændig, som vi plejer med både stor åbningskoncert torsdag, herre- og damefrokost og så videre.

Det er landets vaccinationsplan, som på nuværende viser, at befolkningen skulle være færdigvaccineret i juni, der gør, at man fra markeds side forventer, at restriktionerne derefter vil blive ophævet.

Da det stod klart for markedskomiteen, at det blev nødvendigt at flytte årets marked fra bededagsferien, blev der kigget i den landsdækkende markedskalderen, for at se hvilken weekend, der så kunne komme på tale.

- Af hensyn til de mange stadeholdere, som tager på markeder over hele landet, kunne vi se, at den første weekend i september, kunne vi afholde marked uden at komme på tværs af andre markeder, siger Leif Chortzen.

Annonce

- For stadeholderne vil det passe fint, at de efter Døllefjelde Musse Marked kan tage videre til Egeskov Marked, som er planlagt til den anden weekend i september.

- Skulle der mod forventning være restriktioner, når vi kommer til september, tilpasser vi afviklingen af markedet derefter, siger formanden.

- Vi går straks i gang med det store arbejde at få alle kontrakter på plads med både leverandører og teltholdere. Ligesom vi kontakter de mange frivillige og foreninger, som plejer at arbejde på markedet og håber på, at der er opbakning trods den ændrede dato, slutter formanden.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: LINDA SOMMER

Historisk bymidte i Maribo… 04. marts 2021 kl. 21.37

AF: SØREN LEVIN BØCKHAUS THORMANN

Roses skal, dem der roses bør 04. marts 2021 kl. 11.30

AF: PERNILLE KRUSE PEDERSEN

Haveæstetik er vejen frem 03. marts 2021 kl. 19.31

AF: MARTIN WOUTERS

præsentation fra formanden… 03. marts 2021 kl. 09.45

AF: HENNING BECH JOHANSEN

Axeltorv i Nakskov igen 02. marts 2021 kl. 14.07

AF: HENNING BECH JOHANSEN

Axeltorv i Nakskov 01. marts 2021 kl. 11.48

Annonce

ANNONCE