cookie-og-privatlivspolitik

Foto: Claus Hansen

Lokal nyt

Hærværksplaget tankstation bliver kontantfri

Uno-X tager konsekvensen af hærværk og tyveri.
06. november 2018 kl. 17:05 Af Jakob Poulsen

Annonce

Benzinselskabet Uno-X tager nu konsekvensen af flere tilfælde af hærværk og tyveri fra den ubemandede tankstation ved Rema 1000 på Nordensvej nord for Nykøbing.

Selskabet oplyser i en pressemeddelelse, at man pr. 1. november har besluttet at gøre både tankstationen på Nordensvej og en i Stensved ved Vordingborg kontantfri.

Det betyder, at det ikke længere er muligt at betale med kontanter på de to tankstationer. Beslutningen kommer blandt andet efter et tyveri fra tankstationen på Nordensvej natten til fredag 19. oktober, hvor to betalingsautomater blev trukket op og fjernet fra tanken. De blev senere fundet brudt op på en mark ved Listrup.

- Hos Uno-X i Nykøbing og Stensved har vi gjort tankningen så hurtig, enkel og tryg som muligt med vores kontaktløse og personlige betalingsautomater, hvor bilister slipper for at skulle dele betalingsautomat med andre og lynhurtigt kan komme videre, siger distriktspartner Gorm Brøgger i pressemeddelelsen.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

Udemokratisk og underfinansieret 20. januar 2019 kl. 19.47

AF: POUL HANSEN

At tænke sig... 20. januar 2019 kl. 13.31

AF: LINDA SOMMER

Ungdomsskolelukninger i… 18. januar 2019 kl. 01.05

AF: JOHN B. HANSEN

Topstyring 17. januar 2019 kl. 12.14

AF: BJARKE ROSENKILDE

Nyt politisk parti med… 16. januar 2019 kl. 18.48

AF: ANNE LISSAU

Kæmpevindmøller vil… 16. januar 2019 kl. 09.22

Annonce