cookie-og-privatlivspolitik
Alle regler med håndsprit, afspritning af remedierne, afstand og så videre bliver skiltet og overholdt. Jeanette Wang og Morten Andersen er glade for, at de har kunnet åbne Golf & Fun Park, så der er en enkelt af områdets større attraktioner, man kan besøge. De andre er lukkede.
Alle regler med håndsprit, afspritning af remedierne, afstand og så videre bliver skiltet og overholdt. Jeanette Wang og Morten Andersen er glade for, at de har kunnet åbne Golf & Fun Park, så der er en enkelt af områdets større attraktioner, man kan besøge. De andre er lukkede.
Foto: Erik Holm

Lokal nyt

Holder åbent med politiets tilladelse

Snup en gang minigolf på afstand af hinanden.
08. april 2020 kl. 13:10 Af Erik Holm

Annonce

MARIELYST - Det var da dejligt, at der var noget åbent. Vi havde bare regnet med at skulle ude i sommerhusets have sammen med den øvrige familie. Men så viste det sig, at vi kunne få os en gang minigolf.

Sofie Pedersen, Allerød, og Simon Rohof, Hillerød, var mandag ved middagstid at finde på Golf & Fun Parks adventuregolfbane i en lille pause fra familiebesøget i det lejede sommerhus.

Der er langt imellem åbne aktiviteter i denne påske, men Golf & Fun holder åbent, og det med politiets tilladelse.

- Det er jo udendørs, og da vi hørte, at en kollega nordpå havde fået politiets tilladelse til at holde åbnet, undersøgte vi muligheden nærmere. Vi kontaktede politiet, corona-hotline og politiet igen, og vi fik udstukket retningslinjerne for, hvordan det skulle være, siger Morten Andersen, der ejer Golf & Fun sammen med sin hustru Jeannet Wang.

- Alle regler bliver fulgt til punkt og prikke. Det er kun golfbanerne, der er åbne. Toiletter og kiosk er lukket. Alle remedier, også golfboldene, bliver sprittet af, og der er håndsprit til gæsterne. Højst fire bliver sendt afsted ad gangen, der er fem minutters interval mellem hvert hold, og vi sørger for, at intet hold kommer til at krydse hinanden ude på de 11 hektar, vi har i alt, siger Morten Andersen.

- Og som andre steder henstiller vi selvfølgelig til, at man holder afstand.

I øvrigt fik Golf & Fun Park besøg af politiet mandag formiddag.

- Politiet kom, fordi der var nogen, der havde anmeldt, at vi havde åbent. Men vi havde alt i orden, siger Morten Andersen.

Golf & Fun Park åbnede stille og roligt i lørdags, da alt var faldet på plads. Men inden da havde parret fjernet alle åbningsopslag på Facebook og andre steder, for at det skulle gå fredeligt for sig.

- Vi havde 13 gæster inde i lørdags og 60 inde i søndags. Påsken plejer at være nogle store dage. Sidste år havde vi 1.348 gæster inde, mens der kun var 68 i 2018. Men dengang lå der sne overalt. I 2017 var der 694. Antallet svinger meget afhængig af, hvornår påsken falder og dermed af vejret, siger Jeanette Wang.

Parret håber, som alle andre, at tingene snart bliver mere normale, så Golf & Fun Park kan åbne i maj - også med den nye padel-tennisbane, som er mere eller mindre strandet sammen med et spansk team, som skal bygge banen færdig.

Læs også artiklen"Gokartene står stille" i onsdagens FolketidendeKOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: BUPL SYDØST

BUPL: Stop den onde SFO-spiral 10. august 2020 kl. 14.48

AF: JOHN WENNERWALD

Mundbind i flextrafik 09. august 2020 kl. 21.38

AF: HANS JØRGEN JØRGENSEN

Torvet i Nykøbing 08. august 2020 kl. 14.22

AF: JOHN WENNERWALD

God bedring til Prinsen 02. august 2020 kl. 21.26

AF: JOHN WENNERWALD

Forebyg højresvingsulykker 27. juli 2020 kl. 00.27

AF: STEFFEN BJØRNSGAARD BAGGER

Hvilke tal skal vurdere os 26. juli 2020 kl. 14.19

Annonce