cookie-og-privatlivspolitik

Foto: Claus Hansen

Lokal nyt

Hotellukning forværrer udfordring

Manglen på senge i Nakskov blev større med lukningen af Hotel Harmonien. - Kapaciteten svarer ikke til behovet, melder Turistbureauet.
07. august 2019 kl. 20:10 Af Niki Treumer Mogensen

Annonce

Nakskov Hvor skal vi sove i nat?

Det spørgsmål kan turister i Nakskov komme til at stille sig selv, for udviklingen går kun én vej: Der bliver flere af dem. Sådan lyder det fra fra Turistbureauet i Nakskov, og det gør det endnu mere beklageligt, at Hotel Harmonien i juli lukkede.

Stedet er sat til salg, hvormed forpagterparret har opsagt deres aftale. Med det ryger 34 værelser og i alt 68 sengepladser i en by, der bliver mere og mere populær. Og Marit Keil fra Turistbureauet begræder lukningen.


Beklageligt og ærgerligt

- Det er meget beklageligt og ærgerligt, at et hotel i byen lukker. Der kommer stadig flere turister, så det er et stigende problem med manglen på overnatningsteder, siger hun og fortsætter:

- Vi oplever om sommeren, at der er fuldt booket i byen, så kapaciteten svarer ikke til behovet, siger hun.

Samme oplevelse havde Turistbureauet sidste år. For hvor mange har booket overnatning hjemmefra, så kommer blandt andet en del cykelturister ind på kontoret og spørger til overnatningsmulighederne.

Læs også: "Harmonien er lukket"

Selvom disse måske ikke altid tilhørte det samme segment som dem, der efterspurgte hoteller, lader bundlinjen forstå, at det, der i forvejen var en udfordring, er ved at blive et problem.

- Vi henviser turisterne til bed and breakfasts og hoteller, men der mangler hele tiden senge, fortæller Marit Keil.

Med hotellets lukning er Hotel Skovriddergården nu tilbage til at tage imod de mange gæster. Det er endnu uklart, hvordan fremtiden for Hotel Harmonien ser ud.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: BJARKE ROSENKILDE

Myndighederne med hovedet i busken 21. august 2019 kl. 16.09

AF: FREDDI HANSEN

"Ugeavis lagt for had" 20. august 2019 kl. 21.02

AF: JOHN WENNERWALD

Forbyd lattergas 18. august 2019 kl. 22.18

AF: BJARKE ROSENKILDE

I begrebsforvirringens golde favn. 18. august 2019 kl. 12.47

AF: LARS RASMUSSEN

Solceller omkring Grænge landsby 15. august 2019 kl. 18.53

AF: LEIF A. JENSEN

Stem, som I plejer og… 13. august 2019 kl. 18.53

Annonce