cookie-og-privatlivspolitik

Foto: Anders Knudsen

Lokal nyt

Hurtigere omvej til Døllemarked

Nedrivningen af broer over jernbanen på Lolland kommer til at betyde, at trafikanter i år skal finde alternative ruter til Døllefjelde Musse markedet.
21. april 2016 kl. 08:04 Af Margit Olsen

Annonce

Bilister fra Falster, som skal en tur til markedet i Døllefjelde, kan med fordel køre over Sakskøbing i stedet for at tage turen over Nystedvej og Herritslev.

Når man kommer kørende fra Falster har turen til markedet i Døllefjelde de sidste mange år gået via rundkørslen i Øster Toreby mod Nysted. Men nu, hvor broen over jernbanen på Nystedvej er revet ned, er der omkørsel fra Brovejen ind gennem Nagelsti og via Vadebrovej ud på Nystedvej.

De mange besøgende på markedet, som kommer fra falstersiden, vil sikkert betyde en del trafik gennem Nagelsti og lange køer ved lysreguleringen, som er opstillet på Vadebrovej i forbindelse med vejarbejdet ved byggeriet af den nye jernbanebro.

Kører man i stedet via rundkørslen i Øster Toreby mod Sakskøbing og kører over Sakskøbing til Døllefjelde gør det turen godt tre kilometer længere. Men specielt i formiddagstimerne fredag og lørdag, hvor mange kører mod markedet, kan det sikkert godt betale sig med den lille omvej.

Også to vejbroer over Bregningevej og Lille Mussevej ved Musse er revet ned, så alt i alt giver de nedrevne broer lidt udfordringer til trafikanterne til og fra markedet.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

Endelig ændres voldtægtsparagraffen 23. februar 2020 kl. 21.40

AF: MARTIN WOUTERS

per 1. marts har vi en… 21. februar 2020 kl. 15.06

AF: MARTIN WOUTERS

per 1. marts har vi en… 21. februar 2020 kl. 15.06

AF: JOHN WENNERWALD

Tak til borgerne 16. februar 2020 kl. 21.15

AF: BJARKE ROSENKILDE

Beåndet eller åndløs 16. februar 2020 kl. 19.58

AF: TOM AHLQVIST

Nok er Nok. 13. februar 2020 kl. 23.06

Annonce