cookie-og-privatlivspolitik
Husejer har selv bekostet og fået sat autoværn op efter ung pige kørte bil ind i huset.
Husejer har selv bekostet og fået sat autoværn op efter ung pige kørte bil ind i huset.
Foto: Anders Knudsen

Lokal nyt

Husejer sætter selv autoværn op

Husejer har selv bekostet og fået sat autoværn op efter ung pige kørte bil ind i huset - Så nu må børnene vente til næste år med at få en legeplads.
17. april 2021 kl. 14:24 Af Margit Olsen

SØNDER VEDBY Natten til tirsdag 6. april blev Ethem Kirkan, hans hustru og deres to små børn vækket af et ordentligt brag, da en bil holdt inde i på deres terrasse efter at have nedlagt et fuldt stop-skilt, kørt over et helleanlæg, nedlagt en læ-mur og påkørt deres hus, som ligger på hjørnet af Grønsundsvej - Østersøvej i Sønder Vedby.

Det var en kun 15-årig pige, som kørte galt i en Audi. Med sig i bilen havde hun to jævnaldrende piger og en 18-årig mand. Heldigvis kom ingen til skade ved ulykken.

Men det er et kryds, som gennem årene har været ramt af mange ulykker - flere med dødelig udgang.

I flere år har beboere i området forsøgt at få Guldborgsund Kommune til ændre ved krydset, men uden større helt. Opsatte "fuld stop"-skilte har ikke hjulpet tilstrækkeligt.

Efter ulykken lige efter påske har husejeren nu taget sagen i egen hånd. Han har for egen regning opsat et autoværn inde på hans grund.

Annonce

- Vi har ikke haft huset så længe, og vi har sparet op for at kunne lave en legeplads i haven til vores børn. Men de penge og nogle ekstra - næsten 50.000 kroner har vi nu brugt på at sætte autoværnet op. Efter ulykken var det meget vigtigt for mig, at vi kunne føle os trygge i huset, og derfor satte jeg straks gang i at få opført en autoværn. Det lader jo ikke til, at kommunen vil rykke så hurtigt for at finde en løsning i krydset, så vi tør bo i huset. Så nu må børnene vente til næste år med at få en legeplads, fortæller Ethem Kirkan.

Renoveringen af huset og den læ-mur, som blev ramt ved påkørslen lige efter påske, håber han snart kan gå i gang.

Ethem Kirkan fortæller, at han har fået en god behandling af sit forsikringsselskab, som har lovet at betale for renoveringen af huset og for de ødelagte havemøbler, en grill og nogle af børnenes legesager, som også blev ramt.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: BJARKE ROSENKILDE

Er Det Konservative… 13. maj 2021 kl. 16.24

AF: JOHN WENNERWALD

Paradigmeskifte version 2.0 09. maj 2021 kl. 22.09

AF: PAW HALLANDSON

Det skriger til himlen! 09. maj 2021 kl. 20.40

AF: LEIF A. JENSEN

Demokrat i Danmark! Hvor? 05. maj 2021 kl. 09.29

AF: JOHN WENNERWALD

Den 1. maj 02. maj 2021 kl. 22.18

AF: LARS RASMUSSEN

Solcellepark Grænge Åbent… 01. maj 2021 kl. 09.17

Annonce

ANNONCE