cookie-og-privatlivspolitik
Kaffeklubben kommer i denne valgperiode efter alt at dømme til at bestå af disse fire herrer. (fra venstre) René Christensen (DF), Lennart Damsbo-Andersen (S), Kasper Roug (S) og Marcus Knuth (V).
Foto: Claus Hansen

Lokal nyt

Ikke alle kan være med i kaffeklub

Kaffeklubben på Christiansborg, der består af lokalt valgte folketingsmedlemmer, er ikke for alle og enhver
15. juni 2019 kl. 10:19 Af Jesper Bøgh

Annonce

Den tværpolitiske kaffeklub på Christiansborg, der består af folketingsmedlemmer, der er valgt på Lolland-Falster, bliver helt sikkert udvidet fra tre medlemmer til fire.

Det betyder, at de tre medlemmer af Folketinget Lennart Damsbo-Andersen (S), Marcus Knuth (V) og René Christensen (DF), der i den forgangne valgperiode udgjorde kaffeklubben nu også vil invitere det nyvalgte folketingsmedlem, Kasper Roug (S), der bor på Lolland og fik et flot valg samme sted, med i klubben.

I de første dage efter valget grundlovsdag skrev Folketidende, at Lolland-Falster nu har hele seks repræsentanter på Christiansborg.

Udover de fire nævnte, så pegede avisen også på nyvalgte Anne Valentina Berthelsen (SF), der er fra Sakskøbing, valgt i Næstvedkredsen og bosat i København. Derudover blev Christian Juhl (EL), der blev genvalgt også nævnt, fordi han i valgkampen var opstillet i Lollandkredsen og førte en stor del af sin valgkamp i kredsen. Han var også opstillet i Roskildekredsen og er bosat i Silkeborg.

Både Anne Valentina Berthelsen og Christian Juhl erklærer sig over Folketidende klar til at indtræde i kaffeklubbens arbejde for Lolland-Falster.
Men meget tyder på, når man spørger de fire andre, at Anne Valentina Berthelsen og Christian Juhl ikke kan blive en del af kaffeklubben.

Argumenterne lyder blandt andet, at de enten ikke er bosat på Lolland-Falster og/eller ikke var opstillet i en af de to lokale kredse.

Læs meget mere i lørdagens udgave af Folketidende.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: BJARKE ROSENKILDE

Moderne befolkningsopdragelse 21. oktober 2019 kl. 12.46

AF: BJARKE ROSENKILDE

Når Gud er død. 21. oktober 2019 kl. 02.13

AF: JOHN WENNERWALD

Velfærd i kommunerne 20. oktober 2019 kl. 21.26

AF: BJARKE ROSENKILDE

Borgerens stat 19. oktober 2019 kl. 13.42

AF: BJARKE ROSENKILDE

Lokalpolitik 18. oktober 2019 kl. 11.15

AF: JOHN WENNERWALD

Oprydning efter brystkræftsskandale 13. oktober 2019 kl. 20.51

Annonce