cookie-og-privatlivspolitik
Iscaféen Pumba's på Kæpgårdsvej i Nørre Alslev åbnede dørene 1. juni i år.
Iscaféen Pumba's på Kæpgårdsvej i Nørre Alslev åbnede dørene 1. juni i år.
Foto: Ingrid Riis/arkiv

Lokal nyt

Iscafé risikerer lukning

Den familieejede forretning holder lukket på grund af indbrud.
11. august 2020 kl. 19:10 Af Peter Levinsen Hansen

Annonce

NØRRE ALSLEV "Vi har i nat haft udbudne gæster i butikken, der er stjålet inventar og rodet rundt i alting. Derfor er vi desværre nødsaget til at holde lukket, som det ser ud lige nu." Sådan startede et Facebook-opslag torsdag i sidste uge fra Iscaféen Pumba's, der holder til på Kæpgårdsvej i Nørre Alslev.

Iscaféen holder fortsat lukket, og det vides endnu ikke, hvornår eller om der igen kan åbnes op, fortæller Simon Larsen, der sammen med familien driver iscaféen.

- Jeg skal have fat i forsikringen, her i dag (i går mandag red.) faktisk, for lige at høre, hvordan det ser ud, så vi nogenlunde ved, hvad vi kan regne med at få udbetalt. Der er ikke så meget andet at gøre end at se på, hvad vi hører fra forsikringen, og hvad vi kan finde af udstyr, der er indenfor budget, fortæller han.

Den lille iscafé har blandt andet fået stjålet kaffemaskine, slush-ice-maskine, forskellige ting til at fylde op med, foruden de ting, der er gået i stykker ved indbruddet.

- Det er nogle ret store poster. Vi er en lille familieejet virksomhed, så vi har ikke så meget at rykke rundt med. Så den rammer os hårdt sådan en, fortæller Simon Larsen.

Konsekvenserne af indbruddet kan derfor også få stor betydning for forretningen.

- I værste tilfælde kan det betyde, at vi må lukke. Nu må vi se, hvad vi kan få dækket, og hvad vi kan få indenfor prislejet. Vi havde allerede brugt, hvad vi havde sparet op, så der er ikke så meget mere på kistebunden, fortæller Simon Larsen

De seneste dage og i den kommende uges tid, hvis udsigterne holder, står den på hedebølge i hele landet.

- Det var den bedste tid overhovedet, vi kunne holde åbent i år, så det er så uheldigt og dårlig timing, som noget kan være, fortæller Simon Larsen.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

Tag Coronasnakken med dit barn 27. september 2020 kl. 22.21

AF: ANDREAS ALBERTSEN

Tag stilling til organdonation 25. september 2020 kl. 12.19

AF: MARTIN WOUTERS

rottebekæmpelse og… 22. september 2020 kl. 19.34

AF: DTL - DANSKE VOGNMÆND

Politiet sinker særtransporter 22. september 2020 kl. 11.24

AF: HENNING ABILDGAARD

Liste G 21. september 2020 kl. 21.23

AF: MARTIN WOUTERS

ekstra betalingsiger poul henrik 21. september 2020 kl. 15.13

Annonce