cookie-og-privatlivspolitik

Foto: Anders Knudsen

Lokal nyt

Knuthenborg refunderer billetter efter kø-kaos

Gæsterne er strømmet til Knuthenborg i en grad, så flere dage i sidste uge gav lange køer. Nu har safariparken taget konsekvensen.
13. juli 2020 kl. 07:09 Af Jakob Poulsen

Annonce

Knuthenborg Safaripark kom for alvor i flere regionale og landsdækkende medier søgelys i sidste uge - ikke så meget på grund af elefanterne eller andre dyr eller attraktioner, men på grund af mennesker og biler..

Der var nemlig så mange gæster, som ville ind i parken, at trafikken var tæt på at bryde sammen, og flere besøgende klagede efterfølgende både til Knuthenborg og medierne over at have haft en dårlig oplevelse på grund af de lange bilkøer.

Det har Knuthenborg nu taget konsekvensen af, og i weekenden meddelte safariparken på sin facebookside, at man nu har evalueret højsæsonens første uge og er kommet frem til, at tirsdag 7. og torsdag 9. juli "ikke lever op til de oplevelser, der er Knuthenborg Safaripark værdig", som man skriver.

- Hvis du besøgte os den 7. eller 9. juli, kan du sende en mail med dine dagsbilletter vedhæftet til refusion@knuthenborg.dk, hvorefter vi refunderer dem. Vi forventer mange mails, så vi håber på jeres tålmodighed, skriver Knuthenborg i facebook-opslaget.

Du kan finde opslaget HER.

Knuthenborg er derudover også begyndt at lave løbende opdateringer om trafiksituationen på deres facebookside for at undgå lignende situationer.

Desuden har man indsat guider og lavet ekstra opmarchbane ved indkørslen via Maglemerporten.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: HANS JØRGEN JØRGENSEN

Torvet i Nykøbing 08. august 2020 kl. 14.22

AF: JOHN WENNERWALD

God bedring til Prinsen 02. august 2020 kl. 21.26

AF: JOHN WENNERWALD

Forebyg højresvingsulykker 27. juli 2020 kl. 00.27

AF: STEFFEN BJØRNSGAARD BAGGER

Hvilke tal skal vurdere os 26. juli 2020 kl. 14.19

AF: FRANCOISE ANDERSEN

DIAMANTBRYLLUP 23. juli 2020 kl. 10.44

AF: MARTIN WOUTERS

sejlrende og rensning 21. juli 2020 kl. 20.58

Annonce