cookie-og-privatlivspolitik
Billedet her er fra sidste års kræmmermarked og truckershow på travbanen.
Foto: Claus Hansen, arkivfoto

Lokal nyt

Kræmmermarked udvider med tøsefrokost

Guldborgsund Kræmmermarked & Truckershow på travbanen ved Nykøbing indfører tøsefrokost.
17. juli 2019 kl. 07:10 Af Jakob Poulsen

Annonce

På Døllefjelde-Musse Markedet er damefrokosten et af højdepunkterne år efter år. Om det er den, der har inspireret folkene bag Guldborgsund Kræmmermarked & Truckershow, som igen i år finder sted på Nykøbing F. Travbane, skal være usagt.

Men som noget nyt indfører kræmmermarkedet og truckershowet, der efterhånden er ved at være en årligt tilbagevendende tradition, en tøsefrokost.

Kræmmermarkedet og truckershowet finder sted i weekenden fra 23.-25. august, og lørdag 24. august fra klokken 13 til 16 står den på tøsefrokost for interesserede kvinder over 18 år - "mens mændene alligevel sparker dæk og pudser lastbiler", som arrangørerne skriver i en pressemeddelelse.

Udover en ikke nærmere angivet menu kan deltagerne se frem til fri bar i form af øl, vand og vin, samt underholdning ved den lokale DJ Frandsen - plus en lille overraskelse.
Man skal tilmelde sig og betale på forhånd via sms.

Markedet åbner fredag 23. august klokken 17, hvor kræmmerboderne er åbne frem til midnat, og frem til klokken 23 ankommer lastbilerne til pladsen. Fra klokken 18 til 20 er der fællesspisning i teltet efterfulgt af musik frem til midnat. Og hvis man er til den slags, så er der strip to gange i løbet af aftenen - klokken 22 og 23.

Lørdag åbner markedet klokken 10, og mellem klokken 10 og 12 kan man opleve veteranbiler, amerikanerbiler og Ford Capri-klubben ankomme til pladsen.

I løbet af lørdagen vil der blandt andet også være havetraktortræk og vurdering af lastbiler. Og klokken 15 er der lastbiltræk. Klokken 18 er der så buffet i teltet, og senere underholder bandet No Juice.

Søndag er markedet åbent fra klokken 10 til 15 - blandt andet med finalen i lastbiltræk fra klokken 11.

Hele programmet og mere info om tøsefrokosten og den øvrige del af arrangementet kan findes på Facebook-siden "Guldborgsund kræmmermarked og truckershow Altid I Uge 34".KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: BJARKE ROSENKILDE

Dansk Folkeparti synker stadig. 22. januar 2020 kl. 05.18

AF: FREDDI HANSEN

Varmeforsyning i spredt bebyggelse 20. januar 2020 kl. 15.29

AF: JOHN WENNERWALD

Au pair-ordningen til eftersyn 19. januar 2020 kl. 22.57

AF: BJARKE ROSENKILDE

DF's svanesang. 19. januar 2020 kl. 13.30

AF: LEIF A. JENSEN

Når der penge i at snakke… 19. januar 2020 kl. 00.37

AF: BJARKE ROSENKILDE

Den Konservative Khader og… 17. januar 2020 kl. 21.45

Annonce