cookie-og-privatlivspolitik
Thomas Wiell kritiserer blandt andet, at der ligger bunker af grus ved opgangene fra de veje, der fører op til diget fra sommerhusområdet.
Foto: Thomas Wiell

Lokal nyt

Kritik af dige-reparation

Det Falsterske Dige er ujævnt og usikkert at færdes på, lyder kritikken fra grundejere.
08. november 2018 kl. 15:50 Af Birgitte Grønning

Annonce

SYDFALSTER Efter den seneste reparation ligger grus, ler og sten på Det Falsterske Dige så ujævnt, at det er usikkert at færdes på, mener flere grundejere langs diget.

- Jeg får den tanke, at det her er endnu en måde, bestyrelsen i Det Falsterske Digelag prøver at holde diget fri for færdsel. Men vi er jo mange, der betaler digeskat, og som nyder at færdes på diget. Det skal vi kunne. Og der skal være lige adgang for alle - også dårligt gående og børn, der ikke skal risikere at falde, siger Thomas Wiell, der ejer en grund på Bøtø.

Formanden for Det Falsterske Digelag, Søren Bjerregaard, afviser kritikken og oplyser, at digelaget netop har forsøgt at lægge det vedligeholdende ler på en ny og mindre generende måde.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

Sygehusene yder over evne 21. juli 2019 kl. 22.30

AF: MARTIN WOUTERS

stormøde mellerm… 21. juli 2019 kl. 08.57

AF: JOHN WENNERWALD

AF: BJARKE ROSENKILDE

De kære konventioner. 11. juli 2019 kl. 15.26

AF: MARTIN WOUTERS

cykelbro, lille ekstra ø og… 08. juli 2019 kl. 09.07

AF: JOHN WENNERWALD

Fattigdomsgrænsen genindføres 07. juli 2019 kl. 22.38

Annonce