cookie-og-privatlivspolitik

Foto: Anders Knudsen, arkivfoto

Lokal nyt

Kviktest-centre udvider åbningstiderne

Fra og med i går mandag har Falcks pop-up testcentre udvidet kapaciteten, så man flere steder kan blive testet alle ugens dage.
04. maj 2021 kl. 14:25 Af Jakob Poulsen

I takt med, at samfundet bliver genåbnet mere og mere, stiger kravet om at kunne fremvise et coronapas eller en frisk, negativ test. Det øger presset på testcentrene, ikke mindst de mange kviktestcentre, som Falck driver for Region Sjælland rundt om i regionen.

Men hos Falck er man klar til at møde den stigende efterspørgsel, og derfor har man så sent som i går, mandag, udvidet åbningstiderne på langt de fleste af de pop-up-testcentre på Lolland-Falster, som tidligere blot havde åbnet nogle få timer et par dage om ugen, så de fleste fremover har åbent alle ugens dage fra klokken 9-19.

Det fortæller centerchef for Falcks testcentre på Lolland-Falster, Pernille Wagner.
- De af vores medarbejdere, som har været en del af det her længe, har været fantastiske til at lære de nye op, så vi har et stærkt team og de folk, vi skal bruge, forklarer hun.

På Fejø og Femø er der fortsat åbent et par timer henholdsvis tre og to dage om ugen, og i Marielyst fastholder man også indtil videre kun at have åbent fredag, lørdag og søndag, da det er der, der er flest mennesker i området.

I Stubbekøbing er der fortsat lukket tirsdag og onsdag, men åbent de øvrige dage.

Annonce

Enkelte andre testcentre har andre åbningstider, og i Gedser og Rødbyhavn er der åbent døgnet rundt.
- Vi kan se, at der er flere og flere, som bliver testet i takt med, at samfundet åbner mere og mere, og det virker til, at borgerne er ved at have fået indarbejdet nogle faste rutiner omkring det. Vi har i hvert fald flere, som kommer igen på faste ugedage, fortæller Pernille Wagner.

Hun oplever også, at hele processen glider bedre og bedre.
- I takt med, at vores personale bliver mere øvede, bliver vi også mere effektive, så efterhånden vil man maksimalt kunne opleve en ventetid på cirka en halv time, siger hun.

Du kan se en liste over alle Falcks kviktest-centre i Region Sjælland samt deres åbningstider og eventuel ventetid HER.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: LEIF A. JENSEN

Demokrat i Danmark! Hvor? 05. maj 2021 kl. 09.29

AF: JOHN WENNERWALD

Den 1. maj 02. maj 2021 kl. 22.18

AF: LARS RASMUSSEN

Solcellepark Grænge Åbent… 01. maj 2021 kl. 09.17

AF: JOHN WENNERWALD

Coronakuller 25. april 2021 kl. 22.26

AF: PAW HALLANDSON

Tør de sige sandheden? 22. april 2021 kl. 08.33

AF: JOHN WENNERWALD

Stressramte i Folketinget 18. april 2021 kl. 22.01

Annonce

ANNONCE