cookie-og-privatlivspolitik
maskeret mand med pistol trængte ind til to kvinder i sommerhus.
Foto: Peter Levinsen Hansen

Lokal nyt

Kvinder blev truet med pistol

Opdateret: Politi leder efter en rød bil, efter maskeret mand med pistol fredag formiddag trængte ind til to kvinder i sommerhus.
10. august 2018 kl. 11:18 Af Margit Olsen

Annonce

To kvinder i et sommerhus i Marielyst blev fredag formiddag overrasket af en maskeret mand med en pistol i hånden.

- En dør ind til huset stod åben, og ind gennem døren kommer en maskeret mand med en pistol i hånden, fortæller vagtchef hos Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi.

-Den ene person i huset står og taler i telefon, da den maskerede mand kommer ind. Måske tror denne mand, at parret allerede er ved at ringe til politiet, fordi det eneste han siger, inden han forsvinder ud af døren igen er ”I er godt nok hurtige”.

Opdateret: Politiet oplyste at der var tale om et ægtepar, men en privat henvendelse til Folketidende.dk oplyser, at der er tale om to kvinder; to søstre. Ligesom det forlyder, at døren ind til huset ikke stod åben, men var ulåst.

Fredag eftermiddag kan politiet oplyse, at der er tale om to søstre på henholdsvis 58 og 62 år.

Den maskerede mand sætter sig ind i en rød bil og kører fra stedet. Politiet får anmeldelsen klokken 9.17 og kort efter sendes flere politipatruljer mod Marielyst.

- Her fredag formiddag leder vi efter en rød bil. Modellen er der tvivl om, men det er måske en VW Polo, Up eller Golf, siger vagtchefen.

Manden, som truede kvinderne i huset, beskrives som yngre, spinkel, dansk talende, iført sort tøj og en maske i sort hvid skeletmønster.

Hos politiet beskrives episoden som ”trusler på livet” da manden, som trængte ind i huset var bevæbnet, men ikke fik udbytte med sig.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

Sundhedsvæsenet fodres med… 17. marts 2019 kl. 18.50

AF: MARTIN WOUTERS

så får tingsted å skylden 11. marts 2019 kl. 16.07

AF: JOHN WENNERWALD

Ligestilling på dagsordenen 10. marts 2019 kl. 22.38

AF: MARTIN WOUTERS

niels rasmussen sørge for… 07. marts 2019 kl. 16.59

AF: KNUD CHRISTIAN EILIF HANSEN

Fejl at kasserer i… 05. marts 2019 kl. 22.42

AF: JOHN WENNERWALD

Fælles selskabsskat – ja tak! 03. marts 2019 kl. 22.08

Annonce