cookie-og-privatlivspolitik
Lalandia Rødbyhavns direktør Karsten Juhl.
Foto: Flemming Keith Karlsen, arkivfoto

Lokal nyt

Lalandia-direktør glad for besøgstal

Direktør Karsten Juhl glæder sig udover fremgangen i Rødbyhavn også over mere end 1,2 millioner besøgende samlet.
09. juli 2020 kl. 17:05 Af Jakob Poulsen

Annonce

Lalandias badelande i Rødbyhavn og Billund er så populære, at de begge to er i top-12 over Danmarks mest besøgte attraktioner sidste år.

Listen blev offentliggjort torsdag, og heraf fremgår det, at Lalandias Aquadome i Billund ligger nummer ni på listen med 682.000 gæster, mens Aquadome i Lalandia i Rødbyhavn er rykket to pladser frem til en placering som nummer 12 med 548.000 besøgende.

Tallene omfatter alene besøgende i de to badelande og ikke gæster, som kun besøger andre dele af Lalandia.

Dermed har de to badelande sammenlagt haft besøg af 1.230.000 mennesker i 2019. Et tal, som Lalandia Rødbyhavns direktør Karsten Juhl er godt tilfreds med.
- Det er vi glade for. De to badelande har aldrig haft så mange gæster tilsammen før. Vi har haft meget held med at tiltrække børnefamilier.

- Mange vil jo gerne have noget tid sammen med deres børn, og børnene vil meget gerne komme her. Hos os behøver de ikke at booke en hel uge, men kan booke to, tre, eller fire overnatninger, hvis de vil det, og det tror jeg passer fint for mange.

- Det betyder også, at flere og flere tager en forlænget weekend eller et andet tidspunkt udenfor hovedferien hos os, siger Karsten Juhl.

Han mener, at det faktum, at gæsterne har mulighed for at være aktive med flere forskellige aktiviteter, mens de er i Lalandia, er med til at gøre det attraktivt at komme igen en anden gang.
- Det betyder også, at vi ikke er helt så følsomme overfor at skulle finde på fornyelser hele tiden, fordi vi har de aktiviteter, vi har, tilføjer Karsten Juhl.

Hvad besøgstallet for i år kommer til at ligge på, er der af gode grunde ingen, der ved endnu, men Karsten Juhl forventer, at coronakrisen og de deraf affødte restriktioner, vil kunne ses - ikke mindst i antallet af udenlandske gæster.

Læs også: Lalandia er Danmarks 12. mest besøgte attraktionKOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: HANS JØRGEN JØRGENSEN

Torvet i Nykøbing 08. august 2020 kl. 14.22

AF: JOHN WENNERWALD

God bedring til Prinsen 02. august 2020 kl. 21.26

AF: JOHN WENNERWALD

Forebyg højresvingsulykker 27. juli 2020 kl. 00.27

AF: STEFFEN BJØRNSGAARD BAGGER

Hvilke tal skal vurdere os 26. juli 2020 kl. 14.19

AF: FRANCOISE ANDERSEN

DIAMANTBRYLLUP 23. juli 2020 kl. 10.44

AF: MARTIN WOUTERS

sejlrende og rensning 21. juli 2020 kl. 20.58

Annonce