cookie-og-privatlivspolitik

Foto: Anders Knudsen, arkivfoto

Lokal nyt

Lange togrejser og skift til togbusser

De næste fire uger er der bro- og sporarbejde, og det betyder længere rejsetid med DSB mellem Nykøbing og København.
10. juli 2015 kl. 06:22 Af Margit Olsen

Annonce

Byggeriet af en ny jernbane mellem Ringsted og København betyder endnu engang ændringer i køreplanen for togrejsende mellem Nykøbing og København.
For at komme uden om byggeriet vil togene køre over Køge i stedet for via Ringsted, oplyser DSB. Det betyder ekstra rejsetid på omkring en halv time.

Søndag aften er der foruden den ændrede rute også planlagt togbusser mellem Ringsted og Nykøbing. Dermed kan en tur mellem København og Nykøbing komme op på at vare tre timer og ti minutter mod de normale cirka to timer.

I de sene aftentimer fra mandag til og med torsdag i næste uge er der også arbejde på strækningen mellem Orehoved og Nykøbing. Det betyder et skift til togbusser.

Rejsende skal også være opmærksomme på, at der er ændrede afgangstider.
Også tysklandstoget fra København har forlænget rejsetid og ændret afgangstider. Flere afgange køres med togbusser direkte mellem København og Tyskland.

DSB har prioriteret at udføre så meget sporarbejde som muligt i sommerferien, hvor mange faste pendlere holder ferie.

- Banedanmark og DSB har sammen besluttet at placere mest muligt af det planlagte sporarbejde i skolernes sommerferie, hvor færre kunder er berørt af ændringerne. Vi opfordrer kunderne til at planlægge, som de plejer på rejseplanen.dk. Den er opdateret og ændringerne vises i søgningen, forklarer forretningschef i DSB Leif Fabrin.

Rejsende skal være opmærksom på, at der ikke kan købes billetter om bord på togbusserne, men at man kan købe dem i automaterne på stationen. Anvender man rejsekort, skal man tjekke ind og ud på stationen som normalt.

Find de ændrede togtider på Rejseplanen.dkKOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: LINDA SOMMER

Den historiske kulturarv… 20. oktober 2020 kl. 09.43
Kom nu videre 20. oktober 2020 kl. 08.49

AF: JOHN WENNERWALD

Nåede du det, du ville? 18. oktober 2020 kl. 22.02

AF: MARTIN WOUTERS

digelaget og kommune vil… 17. oktober 2020 kl. 16.16

AF: MARTIN WOUTERS

falck sidste arbejdsdag i Guldborg 15. oktober 2020 kl. 15.46

AF: LINDA SOMMER

Velkomstporten til Danmark 13. oktober 2020 kl. 20.14

Annonce