cookie-og-privatlivspolitik
Arkivfoto - Tidligere Toys R`Us i Guldborgsundcentret
Foto: Jan Knudsen

Lokal nyt

Legetøj i Guldborgsund-centret igen

Holberg Fenger Gruppen klar til at skrive ny kontrakt om konkursramt legetøjsbutik – uden at sætte navn på. Men Salling Group melder, at man vil åbne 25 nye BR-butikker.
29. januar 2019 kl. 13:11 Af Hans Gandrup

Annonce

Alt tyder på, at Guldborgsund-centret ved Nykøbing fortsat får en stor legetøjsforretning. Og det er mest sandsynligt, at Fætter BR-gardisten fra konkursramte BR marcherer fra gågaden i Nykøbing og over sundet til centret.

Her rykker man efter alt at dømme ind i de i øvrigt ganske nybyggede lokaler, som indtil konkursen i legetøjskoncernen kort efter jul rummede Toys R`Us - der ligesom BR også er del af den konkursramte Top Toy-koncern.

- Vi er meget tæt på at afslutte forhandlingerne om en ny kontrakt om Toys R`Us-butikken med en stor aktør i branchen, siger Flemming Holberg Fenger, Guldborgsund-centret, som dog ikke oplyser navn på den nye lejer.

Men for kort tid siden i dag - tirsdag - meddelte Salling Group, som har købt varelager og BR-navnet af konkursboet, at man her i foråret vil åbne 25 butikker under det kendte legetøjs-navn.

- Det ligger os på sinde, at børn fortsat kan have gode oplevelser med legetøj i fysiske butikker, siger Per Bank, direktør i Salling Group.

Læs også: 25 BR-butikker genopstår til foråretKOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: BJARKE ROSENKILDE

Myndighederne med hovedet i busken 21. august 2019 kl. 16.09

AF: FREDDI HANSEN

"Ugeavis lagt for had" 20. august 2019 kl. 21.02

AF: JOHN WENNERWALD

Forbyd lattergas 18. august 2019 kl. 22.18

AF: BJARKE ROSENKILDE

I begrebsforvirringens golde favn. 18. august 2019 kl. 12.47

AF: LARS RASMUSSEN

Solceller omkring Grænge landsby 15. august 2019 kl. 18.53

AF: LEIF A. JENSEN

Stem, som I plejer og… 13. august 2019 kl. 18.53

Annonce