cookie-og-privatlivspolitik

9

Billeder

Damefrokost - lige før deltagerne lukkes ind i Markedsteltet.
Foto: Jakob Poulsen

Lokal nyt

Lørdagen på Dølle i billeder - appetitvækker

BILLEDSERIE: Mens vi venter på masser af billeder fra dame- og herrefrokosterne og det store leben på markedspladsen, får I her en lille appetitvækker.
18. maj 2019 kl. 15:15 Af Jakob Poulsen

Annonce

Solen kom endelig langt om længe til Døllefjelde-Musse Marked lørdag.

Da først morgendisen var lettet, brød solen igennem for fuld kraft, og det fik for alvor markedsgæsterne til at strømme til.

Lørdag er også dagen, hvor de traditionsrige dame- og herrefrokoster løber af stablen - noget som deltagerne har set frem til, siden de for flere måneder siden sikrede sig billetter.

De over 1200 deltagere i damefrokosten kunne se frem til en menu bestående af tre lækre håndmadder eller en platte samt dessert, fri bar, mandestrip, en musikalsk overraskelse, præmier til sjoveste/festligste hat og tjenere, som alle sammen er mænd.
Damefrokosten har i øvrigt 20-års jubilæum til næste år.

Til herrefrokosten står den traditionen tro på stegt flæsk med persillesovs, fadøl, pikant servering fra en ung kvinde i løbet af arrangementet, livemusik og lodtrækning om forskellige præmier.

Senere på dagen lørdag kan du se mange flere billeder fra både frokosten og markedet generelt. Men indtil da har vi samlet en lille appetitvækker, som du kan se ved at klikke på billedet herover.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: MARTIN WOUTERS

vedr. flere turister i… 11. juli 2020 kl. 08.51

AF: JOHN WENNERWALD

Gratis tandlæge til alle 05. juli 2020 kl. 21.02

AF: MARTIN WOUTERS

hvordan bliver der smidt… 01. juli 2020 kl. 16.46

AF: MARTIN WOUTERS

have bad ved slotsbrygge 01. juli 2020 kl. 10.01

AF: PER HØYEM

VINDMØLLER 29. juni 2020 kl. 12.36

AF: MARTIN WOUTERS

måske masse af… 29. juni 2020 kl. 10.23

Annonce