cookie-og-privatlivspolitik

Foto: Niels Hougaard, arkivfoto

Lokal nyt

Lokal lotto-million er stadig ikke hentet

Lottokupon købt på Falster viste sig at være en million kroner værd. Men vinderen har endnu ikke meldt sig.
19. juli 2019 kl. 10:55 Af Jakob Poulsen

Annonce

Lørdag den 29. juni var en måske lokal lottospiller så heldig at vinde en million kroner på sin kupon, som var købt hos Super Brugsen i Nørre Alslev. Men her cirka tre uger efter har Danske Spil stadig ikke hørt fra vinderen.

Kuponen var faktisk ikke en vinderkupon til at starte med, men det blev den, da den blev udtrukket som en af vinderne af Danske Spils såkaldte millionærgaranti, hvor man hver uge blandt alle købte kuponer med nul rigtige udtrækker to, som hver belønnes med en million kroner.

Og det kan muligvis være derfor, at vinderen ikke har meldt sig, fordi den pågældende har smidt kuponen ud i den tro, at der ikke var nogen gevinst på den.

Hos Danske Spil tager man dog situationen roligt indtil videre.
- Det er stadig ferietid, så det kan godt være, at vinderen er på ferie og ikke har opdaget gevinsten endnu. Vi plejer at finde vinderne af de her gevinster, så indtil videre er vi meget rolige, siger Danske Spils pressechef Marie Westergaard.

Hun tilføjer, at det som regel først er efter et par måneder, at Danske Spil selv efterlyser vinderen, hvis en større gevinst ikke er indløst.

- Man har et år til at melde sig, men hvis gevinsten ikke bliver afhentet inden da, ryger pengene tilbage i Lotto-puljen, fortæller Marie Westergaard.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: BJARKE ROSENKILDE

Den Konservative Khader og… 17. januar 2020 kl. 21.45

AF: SIMON HAMPE SØRENSEN

Dannebrog og… 17. januar 2020 kl. 15.58

AF: POUL HANSEN

At tænke sig... 15. januar 2020 kl. 22.27

AF: JOHN WENNERWALD

Flere høreapparater i år 12. januar 2020 kl. 21.27

AF: JOHN WENNERWALD

Børnenes fremtid 05. januar 2020 kl. 17.30

AF: STEFFEN BJØRNSGAARD BAGGER

Det er da en god start 03. januar 2020 kl. 12.44

Annonce