cookie-og-privatlivspolitik
Få et par uger siden var Teit Samsø tilbage i Holeby for at holde foredrag i Holeby Medborgerhus, hvor også hans mor Mette Samsø deltog.
Foto: Lise Ravnkilde, arkivfoto

Lokal nyt

Lokal musicalstjerne deltager i Melodi Grand Prix

Mor i Holeby er stolt af sønnen - og passer gerne børnebørnene, mens de optrædende forældre har travlt.
10. februar 2019 kl. 17:08 Af Andreas Johansen

Annonce

HOLEBY Der er et par sekunders forsinkelse på telefonforbindelsen fra London, hvor Teit Samsø befinder sig i disse dage. Men før han blev musicalstjerne med roller på nogle af Danmarks største scener, var han en ualmindeligt aktiv dreng, der brugte mere tid i Holeby Hallen, end han gjorde hjemme hos mor Mette.

- For mig ligger Holeby lige midt i hjertet. Hele min barndom og ungdom. Holeby havde, i hvert fald dengang, et super fedt foreningsliv. Der var ingen grænser for, hvad vi gjorde. Jeg flyttede til Holeby, da jeg var syv, og jeg var nede og holde et foredrag 25. januar, og jeg mødte alle de gamle venner fra foreningslivet - det var fedt, siger Teit Samsø og mindes dagene med badminton og fodboldspil med stor glæde.

Mette Samsø Jensen, er, som navnet måske afslører, Teit Samsøs mor. Fra hjemmet i udkanten af Holeby fortæller hun om, hvordan det er, at hendes søn om få uger skal stå på scenen i Boxen i Herning og dyste om sejren i Dansk Melodi Grand Prix 2019.

Med sangen "Step It Up" skal han forsøge at vinde seere og dommeres gunst, når det store show skydes i gang 23. februar. De udvalgte deltagere blev først offentliggjort for få dage siden, men familien fik allerede at vide, at Teit var udvalgt i december.

- Det er selvfølgelig overraskende, da han får at vide, at han er udvalgt, og man må jo ikke sige det til nogen. Vi fik det at vide, og vi har gået og holdt på det, griner Mette Samsø Jensen.

Skulle sangen "Step It Up" gå hen og vinde det store show, skal Teit Samsø holde fest.

- Hvis jeg vinder, skal der holdes stor fest med vennerne fra Lolland. Jeg har en gruppe, der har holdt fast i hinanden, siden vi gik i fritidshjemmet, men vi holder stadig julefrokoster og ture, så de skal have en fest, fordi de altid støtter op om mig, fortæller han og fortsætter:

- Og så skal jeg selvfølgelig takke min familie. Vi kunne fejre det med en tur i Lalandia - altså den på Lolland, griner Teit Samsø i røret.

Teits tvillingepiger på bare fire år er ofte at finde i bedsteforældrenes hjem i Holeby, som de også er lige for tiden. Sådan er det ofte, når begge forældre er aktive scenekunstnere. Teit Samsøs samlever, skuespillerinde Cecilie Thiim, er nemlig også skuespiller.

- Vi har tit pigerne hernede, når både Teit og Cecilie har travlt. Så mødes vi ved Spodsbjerg og udveksler børn - pigerne får en lille ferie, og vi ser børnebørnene. Det er helt perfekt, fortæller Mette Samsø Jensen.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

AF: BJARKE ROSENKILDE

De kære konventioner. 11. juli 2019 kl. 15.26

AF: MARTIN WOUTERS

cykelbro, lille ekstra ø og… 08. juli 2019 kl. 09.07

AF: JOHN WENNERWALD

Fattigdomsgrænsen genindføres 07. juli 2019 kl. 22.38

AF: BJARKE ROSENKILDE

Sandheden er ilde hørt 07. juli 2019 kl. 16.31

AF: JOHN WENNERWALD

Brystkræftsafdeling flyttes 30. juni 2019 kl. 22.05

Annonce