cookie-og-privatlivspolitik
Dansk Slager Parade har tidligere været i Bangs Have i Maribo, hvorfra dette billede stammer. Om en måned kommer de igen, denne gang med Pernille Schrøder blandt de medvirkende.
Foto: Jan Knudsen, arkivfoto

Lokal nyt

Lokal revydirektør på slagerparade-turné

Når Dansk Slager Parade om få dage begynder deres Danmarks-turné, er det med en direktør fra Nykøbing F. Revyen blandt de medvirkende.
08. januar 2019 kl. 16:20 Af Jakob Poulsen

Annonce

Der er dansktop-musik for alle pengene i vente, når Dansk Slager Parade på lørdag, 12. januar, indleder den årlige Danmarksturné, som blandt andet bringer musikerne forbi Maribo.

Med på scenen er den ene af Nykøbing F. Revyens nye direktører, Pernille Schrøder.
- Jeg blev rigtig glad, da jeg blev spurgt, om jeg ville medvirke, fordi jeg altid har haft et blødt punkt for rigtig god pop og dermed slagermusik - en god melodi, der går lige i hjertet og lige i dansebenene.

- Da jeg var lille, lyttede jeg sammen med min mor for eksempel altid til Dansktoppen, og vi så også altid Dansk Melodi Grandprix. At få lov til at stå på scenen sammen med selveste Klaus & Servants og ikke mindst Bjørn Tidmand. Wouw, fortæller en begejstret Pernille Schrøder i en pressemeddelelse.

Udover Pernille Schrøder, Bjørn Tidmand og Klaus & Servants er Bjarne Lisby, Anne-Karin Broberg og Louise Espersen også med på slagerparadeholdet. Konferencier er Karin Strand-Holm.

Showet har premiere på lørdag, 12. januar, på GrønnegadeKaserne i Næstved, og 7. februar kan man opleve slagerparaden i Bangs Have i Maribo. Det hele slutter på Paletten i Viborg 24. februar.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: BJARKE ROSENKILDE

Socialdemokraterne, de… 03. juni 2020 kl. 11.14

AF: MARTIN WOUTERS

brædder er en lykkelig… 01. juni 2020 kl. 10.57

AF: JOHN WENNERWALD

Tilsyn med specialinstitutioner 31. maj 2020 kl. 22.40

AF: MARTIN WOUTERS

broen og tilbud på 100.mill. 29. maj 2020 kl. 16.26

AF: EMMA MARIE HOLM

Hvad med vores erhvervsliv? 29. maj 2020 kl. 12.34

AF: BJØRN BOESKOV

Svaret blæser i vinden 27. maj 2020 kl. 19.04

Annonce