cookie-og-privatlivspolitik

Lokal nyt

Lokale MF'ere før forhandlinger: Mere skal åbnes

René Christensen (DF) vil have mere fart på genåbningen af Danmark. Marcus Knuth (K) foreslår, at man vender processen om.
20. maj 2020 kl. 13:15 Af Jakob Poulsen

Annonce

Mens disse linjer skrives, sidder politikerne på Christiansborg og forhandler om næste fase i genåbningen af Danmark efter corona-nedlukningen.

Før forhandlingene gik i gang, spurgte vi de lokale folketingsmedlemmer, hvad de mener, der skal med i udvidelsen af Fase 2 i genåbningen og hvorfor.

Marcus Knuth (K) og René Christensen (DF) var de eneste, der svarede, og sidstnævnte mener, at der skal mere fart på genåbningen.

- Jeg mener som udgangspunkt at langt det meste skal åbnes igen. Så kan der være enkelte områder, som er særligt udfordret, såsom store sports arrangementer, og de stadig må vente lidt.
- Vi skal selvfølgelig stadig passe på hinanden, men det kan danskerne også godt. Mette Frederiksen bliver nødt til at vise lidt tillid til danskerne. Vi kan godt tænke selv, siger René Christensen.

Marcus Knuth foreslår, at man vender processen om.
- Vi har haft alt for mange dumme eksempler på, at IKEA ikke må åbne, mens Jem & Fix godt må. At Middelaldercentret ved Nykøbing skal være lukket, mens Bilka i Næstved godt må åbne.

- Så min indstilling er at vende processen til de omvendte. Så i stedet for at sige, hvad der må åbne, så åbner vi for alt – og laver en liste over de få ting, der ikke må åbnes, foreslår Marcus Knuth.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

Regionen hjælper minkavlere 22. november 2020 kl. 21.48

AF: BENT KARL LANDIN NIELSEN

Stødby strand 20. november 2020 kl. 15.28

AF: BENT KARL LANDIN NIELSEN

Stødby strand 20. november 2020 kl. 15.28

AF: NILS JØRGENSEN

Torvet Nykøbing 16. november 2020 kl. 16.03

AF: JOHN WENNERWALD

Goddag til kontantløst samfund 15. november 2020 kl. 21.43

AF: LINDA SOMMER

18 kommunale p-pladser lige… 14. november 2020 kl. 13.23

Annonce