cookie-og-privatlivspolitik
Arkivfoto.
Foto: Anders Knudsen.

Lokal nyt

Lokale restauranter oplever sommertravlhed

Der er nok at se til hos lokale restauranter, der også nyder godt af revygæsters besøg.
23. juli 2015 kl. 10:50 Af Lizette Madsen

Annonce

Der er godt gang i de lokale restauranter i Nykøbing hen over sommeren.

Siden marts har Mads Skov sammen med sin kæreste og svigerforældre drevet La Comida i Nykøbing, og her har gæsterne lige skulle vænne sig til nye ansigter i restauranten, men hen over sommeren er der en masse at se til.

- I de her dage er der travlt, og vi har mange gæster. Men vi vil da altid gerne have flere kunder i forretningen, griner Mads Skov.

- Der begynder at tegne sig et billede af, at cirka halvdelen af de gæster der kommer her for tiden, er gæster langvejs fra, der er taget på weekendophold i området i forbindelse med, at de skal se den lokale revy. Så kommer de her for at spise inden, og vores revymenu går da også som varmt brød, siger han.

Det samme er gældende hos Schou’s i Nykøbing.

- Vi sover godt om natten, og så længe vi gør det, er vi godt tilfredse, lyder det fra Micheal Schou. Han kan ligeledes berette, at der er mange revygæster, der kommer forbi i hans restaurant inden aftenen byder på revyforestilling i teatret.

Gerne flere spisende til Slotsbryggen
På Slotsbryggen i Nykøbing går det også godt på Café 3kanten, hvor caféens revymenu også er ganske populær.

- Det står fint til, men nogle dage sker der da mere end andre. Det er især i weekenderne at vi har travlt, hvor vi ofte har besøg af folk, der skal i revyen, men også turister der kommer fra Tyskland, Norge, Sverige og Polen, siger Sandra Laursen, der er deltidstjener på caféen, der ligger med kig direkte ud til sundet.

Hos Brasserie & Café Hvid, der også ligger ved Slotsbryggen, så ejer Ole Hvid gerne, at der kom flere gæster, og gerne turister.

- Vi kunne sagtens have mange flere gæster i vores restaurant, siger Ole Hvid, der mener, at der er ved at være for mange restauranter i Nykøbing, og at det samtidig er svært at få folk hen i den del af byen.

- Vi vil jo gerne lokke nogle turister til, men min oplevelse er at de bliver i de sommerhusområder, hvor de ferierer. Slotsbryggen er et fantastisk sted, med en utrolig flot udsigt, og det bør folk da komme herned for at nyde, lyder opfordringen fra Ole Hvid.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

God bedring til Prinsen 02. august 2020 kl. 21.26

AF: JOHN WENNERWALD

Forebyg højresvingsulykker 27. juli 2020 kl. 00.27

AF: STEFFEN BJØRNSGAARD BAGGER

Hvilke tal skal vurdere os 26. juli 2020 kl. 14.19

AF: FRANCOISE ANDERSEN

DIAMANTBRYLLUP 23. juli 2020 kl. 10.44

AF: MARTIN WOUTERS

sejlrende og rensning 21. juli 2020 kl. 20.58

AF: JOHN WENNERWALD

Kan pensionsalderen gå den… 20. juli 2020 kl. 11.28

Annonce