cookie-og-privatlivspolitik

Foto: Extra Posten Lolland

Lokal nyt

Loll-Anden går som varmt brød

En lille træand lavet af en lokal snedker er blevet meget populær.
14. april 2016 kl. 21:15 Af Lisbet Rasmussen

Den lokale, pensionerede snedker, Svend Aage Nielsen fra Nakskov, fik for et stykke tid tilbage den gode idé at skabe en Loll-And.

Det er den sødeste træand skabt i eg og ahorn. Det mørke i øjet er moseeg fra Ydø. Den lille charmetrold kan fås i lyst og mørkt træ. Den mørke er behandlet med solsikkeolie.

Træfigurer i kendte mærker er blevet samlerobjekter. Loll-Anden kan mageligt klare sig i det fine selskab. Forskellen på den og andre figurer med berømte navne er prisen. Loll-Anden kan man købe i Nakskov Turistbureau for knap 300 kroner. Så intet under, at Loll-Anden går som varmt brød både i Nakskov og Maribo.

I Nakskov har der været op til 14 dages leveringstid.
- Der skete det, at en ung pige kom ind i Nakskov Turistbureau for at købe en Loll-And. Jeg svarede hende, at den kendte jeg ikke. Hun viste mig et eksemplar og så blev Sven Aage Nielsen kontaktet, fortæller Hanne Dahl Rolighed, Nakskov Turistbureau, og fortsætter:

- Snedkeren var med på et samarbejde og vi fik Loll-Ænder til udstilling. Desuden kom Loll-Anden på Facebook og så gik det rigtig stærkt.

Annonce


KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: TOM AHLQVIST

Vi skal værne om vores kulturarv: 21. september 2021 kl. 22.13

AF: DITTE RUST

Spoiler: Poolhusene i… 21. september 2021 kl. 12.35

AF: JOHN WENNERWALD

Klar til valget 19. september 2021 kl. 22.41

AF: LINDA SOMMER

Alle kan noget 18. september 2021 kl. 16.47

AF: JOHN WENNERWALD

Anonym og fortrolighed 14. september 2021 kl. 22.36

AF: JOHN WENNERWALD

Hurra for lokale holdninger 12. september 2021 kl. 22.15

Annonce

ANNONCE