cookie-og-privatlivspolitik
I oktober 2015 blev lokale ildsjæle fejret på Store Vega i København med en stor lovestorm-fest. I år må den dog flytte online på grund af forsamlingsforbuddet.
I oktober 2015 blev lokale ildsjæle fejret på Store Vega i København med en stor lovestorm-fest. I år må den dog flytte online på grund af forsamlingsforbuddet.
Foto: Claus Hansen/arkiv

Lokal nyt

Lolland-Falster Lovestorm fylder seks år

- Det kan godt være, der bliver lidt pionerånd over det, men det må
man tage med godt humør, fortæller Kirsten Sydendal
19. april 2021 kl. 08:20 Af Peter Levinsen Hansen

LOLLAND Mandag kan Lolland-Falster Lovestorm fejre seks år. Initiativet startede i april 2015 som en reaktion på blandt andet TV2-programmet "På røven i Nakskov" og ønsker at brande Lolland-Falster i et bedre lys, end det ofte bliver repræsenteret.

Mandag bliver dagen markeret med et virtuelt forsamlingshus grundet coronarestriktionerne. Her vil en række endnu hemmelige gæster fortælle om initiativer og projekter i landsdelen.

Dagen blive samtidig også brugt som en test til at holde flere virtuelle arrangementer under Lovestorm.

- Vi håber at kunne få rullet det ind i Lovestorm som en måde at mødes på en gang imellem. Vi håber jo i fremtiden at kunne mødes i virkeligheden, men parallelt også lave nogel møder online for hele gruppen, så de, der bor langt væk fra Lolland-Falster, også kan være med. Så det vil vi gerne træne her på vores fødselsdag, fortæller Kirsten Sydendal, der er formand for Lolland-Falster Lovestorm.

Den virtuelle fødselsdagsfejring starter mandag 19. april klokken 20.00 og forventes at vare en times tid. Hvis man ønsker at følge med, kan man finde et link til fejringen på lovestorm.dk. Det virtuelle forsamlingshus vil foregå over programmet Zoom.

Annonce


KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: BJARKE ROSENKILDE

Er Det Konservative… 13. maj 2021 kl. 16.24

AF: JOHN WENNERWALD

Paradigmeskifte version 2.0 09. maj 2021 kl. 22.09

AF: PAW HALLANDSON

Det skriger til himlen! 09. maj 2021 kl. 20.40

AF: LEIF A. JENSEN

Demokrat i Danmark! Hvor? 05. maj 2021 kl. 09.29

AF: JOHN WENNERWALD

Den 1. maj 02. maj 2021 kl. 22.18

AF: LARS RASMUSSEN

Solcellepark Grænge Åbent… 01. maj 2021 kl. 09.17

Annonce

ANNONCE