cookie-og-privatlivspolitik
Holger Schou Rasmussen (S) tror på, at den nye indenrigsminister Kaare Dybvad (S) har forståelse for Lollands problematikker. Her ses ministeren på rundtur til lollandske rønner sidste år.
Holger Schou Rasmussen (S) tror på, at den nye indenrigsminister Kaare Dybvad (S) har forståelse for Lollands problematikker. Her ses ministeren på rundtur til lollandske rønner sidste år.
Foto: Anders Knudsen

Lokal nyt

Lollands borgmester glad for ny indenrigsminister

Holger Schou Rasmussen (S) er klar til at forhandle med den nye indenrigsminister Kaare Dybvad om den trængte lollandske økonomi.
21. januar 2021 kl. 15:38 Af Birgitta Andersen

Annonce

Torsdag lavede statsminister Mette Frederiksen (S) stoleleg i flere ministerier. Ny indenrigsminister bliver boligminister Kaare Dybvad (S), der også beholder boligerne i et nyt superministerium. Social- og indenrigsminister Astrid Krag (S) bliver i stedet ny social- og ældreminister.

Det sker midt i forhandlingerne mellem Lolland kommune og indenrigsministeren om en partnerskabs-aftale, der skal sikre den trængte kommunes økonomi. Men lollands borgmester Holger Schou Rasmussen (S) er ingenlunde utilfreds med udskiftningen.

- Skulle jeg selv have bestemt, når det ikke skulle være Astrid (Krag, afgående indenrigsminister, ny ældreminister, red), havde jeg peget på Kaare. Nu får vi en indenrigsminister, der kender alt til lollands vilkår, siger borgmesteren.

Holger Schou Rasmussen forventer, at forhandlingerne om en ny partnerskabsaftale fortsætter snarligst med Kaare Dybvad ved bordenden.

- Vi fortsætter processen. Jeg har netop skrevet til Kaare på telefonen og ønsket tillykke, og i morgen sender vi ham et brev, så sagen er i hans erindring. Vi har haft et fint forløb med Astrid, som har været meget lydhør over for lollands problematikker. Den proces er ikke tabt, fordi Kaare nu er blevet indenrigsminister, siger den lollandske borgmester.

Annonce


KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: CHRISTIAN NYBORG MORTENSEN

Lokale borgere frarøves… 06. marts 2021 kl. 19.12

AF: LINDA SOMMER

Historisk bymidte i Maribo… 04. marts 2021 kl. 21.37

AF: SØREN LEVIN BØCKHAUS THORMANN

Roses skal, dem der roses bør 04. marts 2021 kl. 11.30

AF: PERNILLE KRUSE PEDERSEN

Haveæstetik er vejen frem 03. marts 2021 kl. 19.31

AF: MARTIN WOUTERS

præsentation fra formanden… 03. marts 2021 kl. 09.45

AF: HENNING BECH JOHANSEN

Axeltorv i Nakskov igen 02. marts 2021 kl. 14.07

Annonce

ANNONCE