cookie-og-privatlivspolitik
Foran Washington Monument
Foto: Lolland-Falster Lovestorm

Lokal nyt

Lovestorm i USA

Historien om den lokale lovestorm blev fortalt ved en international konference i USA og modtog stor ros.
20. november 2017 kl. 10:22 Af Sofie Rising

Annonce

Kirsten Sydendal er vendt hjem fra sin tur til Washington, hvor hun fik lov til at fortælle den gode historie om den lokale lovestorm ved en international konference i sidste uge, og kan berette, at mange roste Lolland-Falster Lovestorm-initiativet ved KM World17 konferencen.

På konferencen i Washington blev historien præsenteret på den del af konferencen, der omhandler socialt samarbejde i grupper under overskriften ”Stories and storms”.

- Vores historie om Lolland-Falster Lovestorm blev mødt med stor anerkendelse fra mange sider, især fra arrangørerne af konferencen. En tilhører skrev til mig, at han var sikker på, at ikke et øje var tørt i salen, mens jeg fremlagde, fortæller Kirsten Sydendal.

- Historien om Lolland-Falster holder og kan gribe tilhørerne også internationalt. Det er den klare følelse, jeg har, siger en glad Kirsten Sydendal efter hjemkomsten og fortsætter:

- En konferencedeltager, Steve McConnell, skrev til mig efter foredraget at han ville fortælle historien til borgmesteren i Hartford og guvernøren i Connecticut, for de kunne have fordel at høre den, mente han.
Tidligere vidensdirektør, Jean-Claude Monney, Chief Knowledge Officer fra Microsoft, var også begejstret.

Han sagde i en efterfølgende netværkssamtale, at empati er en af de kompetencer/værdier, som vil være afgørende for ledere og formidlere i fremtiden. Og så pegede han på Kirsten Sydendal og fremhævede Lolland-Falster Lovestorm-projektet som eksempel på et pejlemærke for denne udvikling, skriver Lolland-Falster Lovestorm i en pressemeddelelse.

Kirsten Sydendal har nu en lang liste af kontakter med hjem, som kan bruges ved fremtidig promovering af Lolland-Falster i udlandet. At historien er blevet fortalt på KM World-konferencen med succes, gør det også lettere at byde ind ved andre konferencer i udlandet i fremtiden, skriver de.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: LINDA SOMMER

Ungdomsskolelukninger i… 18. januar 2019 kl. 01.05

AF: JOHN B. HANSEN

Topstyring 17. januar 2019 kl. 12.14

AF: BJARKE ROSENKILDE

Nyt politisk parti med… 16. januar 2019 kl. 18.48

AF: ANNE LISSAU

Kæmpevindmøller vil… 16. januar 2019 kl. 09.22

AF: POUL HANSEN

Høringssvar på vindmøller… 15. januar 2019 kl. 13.00

AF: JOHN WENNERWALD

Farcen om regionerne 13. januar 2019 kl. 21.19

Annonce