cookie-og-privatlivspolitik
Susanne Grue Jørgensen kan endnu ikke sige, hvad den seneste corona-melding betyder for årets udgave af Lys over Lolland.
Susanne Grue Jørgensen kan endnu ikke sige, hvad den seneste corona-melding betyder for årets udgave af Lys over Lolland.
Foto: Claus Hansen

Lokal nyt

Lys over Lolland i limbo

Stor 20-årsjubilæumsudstilling er i fare. Arrangører holder vejret.
07. april 2020 kl. 21:10 Af David Arnholm

Annonce

SAKSKØBING I år kan Lys over Lolland fejre 20-årsjubilæum, og alle sejl er sat til for at gøre noget ekstra ud af udstillingen, der skal finde sted i sukkerfabrikken i Sakskøbing 21.-30. august. Men i aftes aflyste statsminister Mette Frederiksen alle større markeder og festivaler til og med august. Hvad det kommer til at betyde for Lys over Lolland er endnu uvist.

- Det hele er så nyt, men det var noget af en bombe. Det er vores store 20-årsjubilæum, som skulle være helt fantastisk med kunstnere fra mange lande - England, Rusland, Sverige, Tyskland. Men nu må vi lige mødes i bestyrelsen og finde ud af, hvad vi gør. Det er jo ens for alle, siger kunstnerisk leder Susanne Grue Jørgensen.

Om det kan være en mulighed at skubbe udstillingen, så den holdes i september, kan hun ikke sige endnu.

- Det må vi finde ud af og tale om, men der er så mange kunstnere involveret, så det er lidt svært. Hvordan ser det ud med deres kalendere? Det er sådan et kludetæppe af mange involverede, for vi har inviteret ret mange kunstnere, som har været med igennem de 20 år, siger hun og fortæller, at planlægningen af udstillingen er langt fremme.

- Vi er langt - ligesom vi plejer. Det er jo en stor proces at få samlet så mange anerkendte kunstnere. Så vi skal mødes og finde ud af, hvad vi gør. Det er jo så stort et foretagende, så vi må tage det rigtige valg. Jeg kan kun sige, at vi er meget, meget kede af det med vores jubilæumsår, og at vi vil finde den bedste løsning på det.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

Regionen hjælper minkavlere 22. november 2020 kl. 21.48

AF: BENT KARL LANDIN NIELSEN

Stødby strand 20. november 2020 kl. 15.28

AF: BENT KARL LANDIN NIELSEN

Stødby strand 20. november 2020 kl. 15.28

AF: NILS JØRGENSEN

Torvet Nykøbing 16. november 2020 kl. 16.03

AF: JOHN WENNERWALD

Goddag til kontantløst samfund 15. november 2020 kl. 21.43

AF: LINDA SOMMER

18 kommunale p-pladser lige… 14. november 2020 kl. 13.23

Annonce