cookie-og-privatlivspolitik
Den heldige vinder er stadig ikke fundet.
Foto: Niels Hougaard, arkivfoto

Lokal nyt

Mangler en millionær

Det er mere end en uge siden, det blev annonceret, at Super Brugsen i Nørre Alslev har solgt en kupon med en milliongevinst. Ingen har meldt sig.
08. juli 2019 kl. 09:48 Af Andreas Johansen

Annonce

Mere end en uge er gået, uden nogen vinder har meldt sig som vinder af lottomillionen, der blev tilfældigt udtrukket som en del af Danske Spils såkaldte "Millionærgaranti".

- Her i brugsen har vi ikke hørt fra nogen vinder, så vi aner ikke, om den heldige vinder er fundet, fortæller Bjørn Kildsgaard Olsen, souschef Super Brugsen i Nørre Alslev.

Han frygter, en eventuel vinder ikke er klar over, at man ikke behøver at have de helt rigtige tal på kuponen, for at blive millionær.

- Man kan stadig få kuponen kørt gennem maskinen, selvom man ikke har vindertallene. Det ville være virkelig ærgerligt, hvis vi ikke fandt vinderen, fortæller Bjørn Kildsgaard Olsen.

Han kan desværre ikke komme med gode nyheder, men en opfordring kan det blive til:

- Kom forbi og få den kupon tjekket, hvis du tror, det kan være dig. Vi har ikke så mange turister her i Nørre Alslev, så jeg tror, det er en lokal, der har købt den, siger Bjørn Kildsgaard Olsen, souschef Super Brugsen i Nørre Alslev.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: BJARKE ROSENKILDE

Socialdemokraterne, de… 03. juni 2020 kl. 11.14

AF: MARTIN WOUTERS

brædder er en lykkelig… 01. juni 2020 kl. 10.57

AF: JOHN WENNERWALD

Tilsyn med specialinstitutioner 31. maj 2020 kl. 22.40

AF: MARTIN WOUTERS

broen og tilbud på 100.mill. 29. maj 2020 kl. 16.26

AF: EMMA MARIE HOLM

Hvad med vores erhvervsliv? 29. maj 2020 kl. 12.34

AF: BJØRN BOESKOV

Svaret blæser i vinden 27. maj 2020 kl. 19.04

Annonce