cookie-og-privatlivspolitik

Foto: Ingrid Riis, arkivfoto

Lokal nyt

Marcus Knuth får tung valgkreds

Det Konservative Folkepartis vælgerforening i Aarhus vil have Marcus Knuth.
27. juni 2020 kl. 09:45 Af David Arnholm

Annonce

LOLLAND-FALSTER Siden Marcus Knuth 29. november skiftede fra Venstre til Det Konservative Folkeparti, har det været et åbent spørgsmål, hvilken kreds han kunne få at blive opstillet i til næste folketingsvalg. Men nu har han fået et tilbud, han ikke kunne sige nej til.

Vælgerforeningen i Aarhus har nemlig tilbudt ham kredsen Aarhus Syd. Det er en af de helt tunge kredse, hvor også finansminister Nicolai Wammen (S) og partiformand Jakob Ellemann-Jensen (V) er opstillet.

Formelt set får Marcus Knuth først kredsen på en generalforsamling i den lokale vælgerforening til august, men han glæder sig.

- Jeg har været ikke fredløs, men kredsløs siden 29. november, og jeg har haft en lang diskussion med Konservatives ledelse om, hvordan jeg kan hjælpe Konservative bedst. Og jeg er meget beæret over, at de vil give mig det ansvar, siger Marcus Knuth.

Han forsikrer, at han altid vil have en forankring på Lolland-Falster, og at han også fortsat vil være medlem af Kaffeklubben og bevare sin bolig på Lolland, som dog måske skal udvides med en have, når han - formentlig i den kommende uge - bliver far.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

Gratis tandlæge til alle 05. juli 2020 kl. 21.02

AF: MARTIN WOUTERS

hvordan bliver der smidt… 01. juli 2020 kl. 16.46

AF: MARTIN WOUTERS

have bad ved slotsbrygge 01. juli 2020 kl. 10.01

AF: PER HØYEM

VINDMØLLER 29. juni 2020 kl. 12.36

AF: MARTIN WOUTERS

måske masse af… 29. juni 2020 kl. 10.23

AF: JOHN WENNERWALD

Skinner frem for bus 28. juni 2020 kl. 23.26

Annonce