cookie-og-privatlivspolitik
Medieløbet 2018.
Medieløbet flytter i år efter flere år på Sjælland til Guldborgsund Kommunes område. Arkivfoto far Medieløbet 2018.
Foto: Ingrid Riis

Lokal nyt

Medieløbet åbner billetsalg

Det er tid til at finde cyklen frem og pumpe slangerne - Medieløbet køres 5. september, og billetterne er sat til salg.
11. maj 2021 kl. 07:20 Af David Arnholm

Usikkerheden har luret som en skygge: Kan motionscykelløbet Medieløbet køres i år, eller punkterer coronaen drømmen om fællesskab, frisk luft og motion i flotte omgivelser?

Indtil videre tror arrangørerne på, at det kan lade sig gøre. Løbet køres 5. september og er efter en årrække i Næstved rykket til Nykøbing, hvor der bliver både start og mål. Og nu er der åbnet for billetsalget på www.medieløbet.dk.

Ender det med en ny nedlukning og aflysning af løbet, får man selvsagt sine penge - minus et lille gebyr - tilbage, forsikrer arrangørerne, der som bekendt er en række lokale medier: Folketidende, Sjællandske Medier, TV2 Øst og Danmarks Radios P4 Sjælland, mens DGI Storstrømmen står for alt det tekniske og får god hjælp af Guldborgsund Kommune.

Som sædvanlig bliver der tre ruter at vælge imellem: En lang på 100-120 kilometer, en mellemlang på 50-60 kilometer og en familieruten på 22-26 kilometer. Og som noget nyt vil der i år også komme en mountainbikerute - tilmeldingen til den er dog ikke åbnet endnu.

Vægten er som altid lagt på, at alle skal kunen køre med, og at det skal være sjovt. I Medieløbet handler det nemlig ikke om at komme først, men om at have det sjovt. Og alle får en medalje.

Annonce

Den store fokus på fællesskab betyder også, at man er meget velkommen til at tilmelde sig som en gruppe. Og er man mindst 10, der vil troppe op sammen, kan man få 10 procents rabat - så skal man bare tilmelde sig ved at skrive til signe.nyby@dgi.dk.

Det kan i øvrigt være en god idé et følge med på Medieløbets facebookside. Her kan man indtil klokken 12 i dag deltage i en konkurrence om to startnumre og i øvrigt løbende få nformation om løbet. For eksempel vil man her kunne læse om det, når de endelige ruter er fastlagt.

Sikkerhed er væsentligt i Medieløbet, så man skal køre med cykelhjelm, men som nævnt er der også fokus på hygge, og derfor bliver der selvfølgelig depoter, hvor man kan få lidt at spise og drikke.

Hos Folketidende håber vi selvsagt på stor opbakning til løbet, nu hvor det bliver holdt i vores lokalområde, og sammen med resten af arrangørgruppen arbejder vi på at skabe en god og festlig dag for alle deltagerne.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

EM i skyggen 13. juni 2021 kl. 23.00

AF: JOHN BRILL ENGKEBØLLE

Det frie valg 11. juni 2021 kl. 23.50

AF: TOM AHLQVIST

Venstre,s nedstigning fra… 10. juni 2021 kl. 14.17

AF: PAW HALLANDSON

Skat, hvor skal børnene være? 08. juni 2021 kl. 11.55

AF: JOHN WENNERWALD

Modige beslutninger 06. juni 2021 kl. 21.56

AF: JOHN WENNERWALD

Sorteper 30. maj 2021 kl. 21.04

Annonce

ANNONCE