cookie-og-privatlivspolitik
Medieløbet 2018

2

Billeder

Medieløbet 2018
Foto: Ingrid Riis

Lokal nyt

Medieløbet åbner billetsalget

1. september køres cykelløbet Medieløbet i Næstved. Måneden ud er der rabat på billetterne.
15. marts 2019 kl. 19:00 Af David Arnholm

Annonce

Igen i år er Folketidende med til at arrangere Medieløbet - et cykelløb med fokus på oplevelser og hygge for hele familien. Start og mål vil igen i år være ved Herlufsholm Idrætscenter, hvor man kan klæde om og bade, og der vil være ruter for enhver smag.

Familieruten er på 23 kilometer i et terræn, hvor også børn kan være med. Alle under 15 år får i øvrigt en medalje. For motionister med mod på mere er der ruter på 52 og 113 kilometer - på disse to ruter er der tidstaging, men løbet er ikke et racerløb, og alle deltagere vil skulle overholde færdselsreglerne.


Optaget af sikkerhed

I det hele taget er arrangørerne optaget af sikkerheden. Alle deltagere skal køre med cykelhjelm, og på et møde tidligere på måneden er DGI og Danmarks Cykle Union endes om at samarbejde om at udbrede den gode cykelkultur.

Målet er, at alle skulle kunne være med. Igen i år vil man derfor kunne alliere sig med "Bevæg dig for livet - Riders", som er en gruppe hjælperyttere, der kan hjælpe mindre erfarne deltagere i cykelløb trygt fra start til mål. Riders er en del af DGI, som står for den tekniske afvikling af løbet.

Man kan læse meget mere om løbet og købe startnumre på hjemmesiden medieløbet.dk. Og resten af måneden er der 20 procent rabat, så det er bare med at få familie og venner på banen. Billetterne inkluderer inkluderer frugt, vand og saft, og derudover vil man i start- og målområdet kunne købe pølser, øl og vand.

Bag Medieløbet står - udover Folketidende og DGI - TVØst, P4 Sjælland og Sjællandske Medier.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: LEIF A. JENSEN

Gylden mammon S garanti for… 16. maj 2019 kl. 21.25

AF: STEEN BAHNSEN

Lukning af Dannelunde… 16. maj 2019 kl. 14.27

AF: CARSTEN GRACE HARDINGTON

Gerninger, beregnet på at… 14. maj 2019 kl. 09.49

AF: STEEN BAHNSEN

AF: JOHN WENNERWALD

Regeringens bluffnummer 12. maj 2019 kl. 21.24

AF: MARTIN WOUTERS

mærkeligt nok, ingen… 09. maj 2019 kl. 10.54

Annonce