cookie-og-privatlivspolitik
NFH fejrer klubbens første pokaltitel

3

Billeder

NFH fejrer klubbens første pokaltitel
Foto: John Randeris, Ritzau Scanpix

Lokal nyt

Mega-stolt Jakob Larsen

BILLEDSERIE: Træneren fik sin titel - Og festen fortsatte i omklædningsrummet.
30. december 2018 kl. 19:10 Af Thomas Jensen

Annonce

Det var en lykkelig træner Jakob Larsen, der kom ud af det overfyldte omklædningsrum, hvor også et diskotek var sat op for at fejre pokalsejren.

- Jeg er så mega-stolt af de her piger, at jeg næsten ikke har ord for det. Det, vi præsterer i dag, er simpelthen så høj klasse, og at vi kan slå et Odense-hold med så mange landsholdsspillere, er intet mindre end fantastisk, sagde træneren efter triumfen.

Holdets enorme disciplin og kunsten ikke at stresse i de afgørende situationer blev momenter, der afgjorde kampen.

- Selvom vi hele tiden havde i baghovedet, at Odense kunne komme op og også var tæt på flere gange, så går vi aldrig i panik og holder os til de ting, vi har aftalt. På trods af at de går i syv mod seks, holder vi dem væk, og da vi går lidt frem på Stine Jørgensen til sidst, stjæler vi jo tre bolde fra dem, og det bliver afgørende.

Han sendte også en tak til de mange medrejsende fans.

- Det giver pigerne noget ekstra og motiverer dem helt vildt, når der kommer så mange og bakker op, så det har helt sikkert haft en betydning. Kæmpe cadaeu til vores mange fans. De var simplelthen en fornøjelse at følge, og det glæder mig, at vi kan give dem noget tilbage.

Lærke Nolsøe stod for anden gang i sin NFH-tid med en guldmedalje om halsen, og det var hende næsten ikke til at tro.

- Det er lidt uvirkeligt, at vi formår at vinde i dag. Men jeg løb med fornemmelsen af, at vi godt kunne gøre det, for vi spillede godt og nøjagtig som aftalt, og selvom de kommer tæt på flere gange, så modstår vi dem flot. Det har bare været en hel fantastisk oplevelse, sagde højrefløjen.

Angelica Wallén burde have haft titlen som pokalfighter. Den fik hun ikke, men til gengæld fik hun en guldmedalje om halsen.

- Det er slet ikke gået op for mig endnu, at vi har vundet, men hvor er det bare fantastisk. Og så på den måde vi gør det på. Det var en rigtig stærk indsats fra vores side. Vi spiller ikke fejlfrit i forsvaret, men næsten, og vi lykkedes med at holde dem nede på trods af, at de er stærkere fysisk end os, sagde svenskeren efter kampen.

Den helt store åbenbaring var hollandske Dione Housheer, der bombede den afgørende bold i kassen til 28-25, og rødtoppen der lige er fyldt 19 år, stod og betragtede den store pokal, hun havde i hænderne.

- Det er helt fantastisk. Vi spiller så godt mod så dygtigt et hold og går aldrig i panik. Jeg har aldrig oplevet noget lignende. Se alle de tilskuere, der holder med os og bærer os frem. Det vil jeg aldrig glemme, sagde Dione Housheer efter triumfen.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: MARTIN WOUTERS

at lukke broen 15. juni 2019 kl. 15.15

AF: MARTIN WOUTERS

så bruge kommune igen… 11. juni 2019 kl. 12.05

AF: JOHN WENNERWALD

Nu skal der arbejdes 09. juni 2019 kl. 22.03

AF: MARTIN WOUTERS

18,5 mill. i minus KUN på… 05. juni 2019 kl. 13.49

AF: ERIK PFEIFFER DAMGAARD

Dansk Folkeparti og Radikale 03. juni 2019 kl. 20.21

AF: JOHN WENNERWALD

Svigt i daginstitutioner 02. juni 2019 kl. 22.49

Annonce