cookie-og-privatlivspolitik
Celf i Nakskov havde åbent hus, hvor blandt andet EUD/EUX Business eleverne havde "merkantilt møde" med deres måske kommende arbejdsgivere. Inden mødet bød levnedsmiddeleleverne på smagsprøver.

3

Billeder

Celf i Nakskov havde åbent hus, hvor blandt andet EUD/EUX Business eleverne havde "merkantilt møde" med deres måske kommende arbejdsgivere. Inden mødet bød levnedsmiddeleleverne på smagsprøver.
Foto: Inger B. Møller

Lokal nyt

Merkantilt møde for praktikplads

Elever på Celf brugte en skoledag på at sælge sig selv
24. maj 2019 kl. 16:02 Af Inger Baumann Møller

Annonce

NAKSKOV CELF i såvel Nakskov som Nykøbing slog i denne uge dørene op for interesserede. Både for at vise rammerne for kommende studerende men primært for at vise sig frem for arbejdsgiverne.

Elever på grundforløb 2 EUD- og EUX Business på CELF Nakskov havde brugt skoledagen tirsdag 21. maj på at sælge sig selv. Mange vil rigtigt gerne have en praktikplads. EUD-eleverne afslutter grundforløbet 28. juni i år og er klar til praktik umiddelbart herefter, mens EUX-eleverne fortsætter med et studieår i Nykøbing og først er klar til praktikplads i 2020.

Lige nu og her er valget til Europaparlamentet en oplagt mulighed, som Nina Vejrum Larsen greb.

"X All in for liste EP havde hun skrevet på forsiden af en lille folder, hvor hun præsenterede sig selv og sit håb om en praktikplads, som gerne skal være i hus med udgangen af juni.

Fra arbejdsgiverside er en fire-mandsgruppe bestående af Ronni Hansen, formand for Nakskov Handel og Erhverv samt Michael Hausner, Tommi Ewers samt Palle Christensen fra Celf i fuld gang at skabe merkantile møder. pingKOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

Tillykke til folkestyret 24. juni 2019 kl. 00.22

AF: LOTTE HINRICHSEN LARSØ

Til byrådet vedr.… 19. juni 2019 kl. 16.53

AF: POUL HANSEN

At tænke sig.... 18. juni 2019 kl. 08.09

AF: JOHN WENNERWALD

Ulovlighed efterfølges 16. juni 2019 kl. 21.49

AF: MARTIN WOUTERS

at lukke broen 15. juni 2019 kl. 15.15

AF: MARTIN WOUTERS

så bruge kommune igen… 11. juni 2019 kl. 12.05

Annonce