cookie-og-privatlivspolitik
Foruden æren modtog komikeren, skuespilleren og instruktøren en gave på 10.000 kroner samt en miniature-udgave af granitflisen.
Foto: Dan Møller

Lokal nyt

Mick Øgendahl er blevet hædret

Pengene som fulgte med pris, gav Mick Øgendahl videre til et godt formål.
21. september 2021 kl. 11:15 Af Margit Olsen

Fredag kunne Mick Øgendahl lægge sig ved siden af Jens Hages karikatur af ham. Det skete ved en overrækkelse af ”folkets teaterpris” og teaterflisen kan nu ses på fortovet i rækken af teaterfliser på Frederiksbergs ”walk of fame” på Frederiksberg Allé i København.

Foruden æren modtog komikeren, skuespilleren og instruktøren en gave på 10.000 kroner samt en miniature-udgave af granitflisen.

Pengene valgte Mich Øgendahl at give videre til Red Barnet.
Mick Øgendahl har tidligere modtaget blandt andet en Robert Pris i kategorien ”Bedste mandlige birolle” og prisen som ”Årets Komiker”. Men Teaterflisen betyder noget særligt for åres vinder.

Selv siger han om den nye pris:
- Det betyder rigtigt meget for mig at modtage Teaterflisen. For jeg har jo gennem mange år opbygget en sceneperson, som er ham ”manden på gulvet”, der er lidt uforstående overfor højtragende ting. Så jeg er vel lidt ”folkets mand” og kommer fra en opvækst på Falster, hvor jeg i hvert fald ikke blev skolet som teatergænger. Så det at få en pris af menigmand betyder næsten endnu mere end at blive bedømt af en kulturelite, der kan være helt ude af trit med virkeligheden.

For Teaterflisens initiativtager, Johnny Gehlsen, er det 24. år i træk at prisuddelingen finder sted. Og bortset fra en coronapræget fliseafsløring i 2020, så sørger han for, at der altid venter en meget festlig fredag på Alléen.

Annonce

- Jeg er meget taknemlig for den store interesse, der også i år har været for at deltage i afstemningen og i det hele taget opmærksomheden omkring teaterflise-traditionen, som mange følger med i. Det gælder også de sponsorer, venner og samarbejdspartnere, som bakker op om, at vi i en teaterby som Frederiksberg gør en særlig indsats for at hædre vores skuespillere, siger Johnny Gehlsen.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: KIM EGELUND

Derfor er det vigtigt at… 16. oktober 2021 kl. 11.10

AF: BOB NIELSEN

Byrådet stemte imod dansk… 15. oktober 2021 kl. 06.47

AF: JOHN WENNERWALD

Sydkysten bliver grønnere 10. oktober 2021 kl. 23.23

AF: KURT HANSEN

Bogø vindmøller 05. oktober 2021 kl. 14.31

AF: JOHN WENNERWALD

Dronning over alle 03. oktober 2021 kl. 22.46

AF: TOM AHLQVIST

Ældres forhold. 30. september 2021 kl. 16.06

Annonce

ANNONCE