cookie-og-privatlivspolitik

Foto: Arkivfoto: Ingrid Riis

Lokal nyt

Mick Øgendahl vender tilbage til Nykøbing

Lige nu er der dømt juleferie, men Mick Øgendahl vender tilbage til Nykøbing med sit show ”Fest”. Men meget fest er der ikke over turen rundt i Danmark, hvor den sunde livsstil er i højsædet.
06. december 2016 kl. 07:08 Af Margit Olsen

Annonce

Allerede inden premieren på showet ”Fest” i september på Nykøbing Teater var der på landsplan solgt flere billetter end der blev solgt ved Mick Øgendahls sidste turne med showet ”Spas”.

- Der er nu solgt over 100.000 billetter fortæller Mick Øgendahl.
Foreløbig er det blevet til 80 shows landet over og der er planlagt omkring 70 fra slutningen af januar til turneen slutter i starten af maj.

- Det helt vildt, at der bliver solgt så mange billetter. Ovenikøbet er det på denne turne større steder med plads til meget store publikums, hvor jeg optræder. Og næsten alle steder er der udsolgt, siger Mick Øgendahl, som har fået mange flere shows ind i kalenderen siden turnéen startede.

Mick Øgendahl vender tilbage til Nykøbing den 22. april 2017.

- Vi kunne se på Facebook, da vi havde premiere i Nykøbing, at der var rigtig mange, som ikke havde nået at få billet. Og så må vi jo tilbage og opfylde ønsket om endnu et show.

Foruden showet på Nykøbing Teater i april kommer Mick Øgendahl til Maribo Hallerne den 3. marts, hvor billetterne for længst er udsolgt. Til ekstra showet på Nykøbing teater er der stadig billetter at få.

Et så aktivt program har gjort, at Mick Øgendahl har lagt ud med en sundere livsstil. For et par år siden måtte han lade sig indlægge på en psykiatrisk afdeling da stress lagde ham helt ned.

- Det har jeg lært af, og denne turne er kalenderlagt, så jeg ikke samtidigt er involveret i andre projekter. Og så kører vi udenom både Burger King og McDonald's. Lever sundt og sørger for hver uge både at få løbet nogle ture og spillet lidt badminton.

På turen rundt i landet med ”Fest” har Mick Øgendahl selskab af Christoffer Olsen, som er turnéansvarlig og Kasper Krogh, som er turnéafvikler.

- Min behandling efter min nedtur har givet mig nogle værktøjer, hvor jeg blandt andet har lært, hvornår kroppen er ved at sige fra, og det ville jo være åndsvagt ikke at lytte til kroppen og så gå ned igen. Min nedtur viste, at jeg ikke kunne arbejde konstant og feste igennem også, fortæller Mick Øgendahl, som har erkendt, at når man er plus 40, skal man være i god form for at kunne gennemføre de mange shows, hvor der ikke bare skal huskes en masse tekst, men også synges og spilles.

- Jeg har ikke sagt ja til en masse ekstra forestillinger her i december, hvor der også skal være plads til blandt andet et velgørenhedsprojekt i Vordingborg i næste uge og julehygge med familien. Januar starter med en 10-dages tur for at promovere den nye spillefilm ”Alle for Tre”. Men fra slutningen af januar er der fuld gang i shows igen.

Forinden skal der dog holdes jul med familien.

- Der bliver fuldt hus hjemme i Holte, hvor vi samler vores familier. Vi plejer at være omkring 25 stykker, fortæller Mick Øgendahl.

Han har sagt nej til flere julefrokoster, men ikke mandag aften, hvor han sammen med tre kammerater helt tilbage fra htx-tiden i Nykøbing tog ud at bowle.

- Og det er mig, som skal være chauffør, smiler den lokale komiker gennem telefonen.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

Råstofferne forsvinder 10. november 2019 kl. 21.48

AF: BJARKE ROSENKILDE

Medier og logik 10. november 2019 kl. 10.39

AF: BJARKE ROSENKILDE

I demokratiets og… 08. november 2019 kl. 12.54

AF: BJARKE ROSENKILDE

Massesugesstion for viderekommende. 06. november 2019 kl. 09.40

AF: POUL HANSEN

At tænke sig.... 05. november 2019 kl. 17.08

AF: JOHN WENNERWALD

Lønnen stikker af 03. november 2019 kl. 21.55

Annonce