cookie-og-privatlivspolitik

Foto: Anders Knudsen

Lokal nyt

Million til Nykøbing F. Teater

De bonede gulve på Nykøbing F. Teater skal moderniseres.
21. november 2013 kl. 10:40 Af Martin Ahlgreen (ahlgreeno@mail.dmjx.dk)

Annonce

I går besluttede kultur- og fritidsudvalget i Guldborgsund Kommune, at der skal investeres en million kroner i modernisering af gulvene på Nykøbing F. Teater. Det skal gøre arbejdet nemmere for de ansatte. Samtidig vil det blive meget hurtigere og nemmere at tilpasse teateret til forskellige forestillinger.

Pengene kommer fra udvalgets anlægsbudget, og man satser på, at gulvene er klar til brug i starten af 2014. Under byggeriet vil man i øvrigt sørge for, at det forgår uden de store gener for brugerne af teateret.

Det er desuden besluttet, at der i løbet af 2014 og 2015 skal bruges yderligere 3,3 millioner kroner på en fortsat renovering af teateret.

- Formålet med helhedsplanen er at afdække mulighederne for at fastholde teaterforestillinger på højt niveau på byens teater. Hvis vi skal kunne tilbyde publikum de store og spektakulære forestillinger, er vi nødt til at have et opdateret teater, fortæller Poul-Henrik Pedersen, formand for kultur- og fritidsudvalget i en pressemeddelelse.

Udover de kommunale penge håber formanden, at der også vil blive suppleret med finanser fra private donorer. Det kan blandt andet være foreningen Teatrets Venner, som allerede nu er i gang med at indsamle penge til renoveringen.
KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: MARTIN WOUTERS

endnu engang efterspørgsel… 14. februar 2019 kl. 14.38

AF: MARTIN WOUTERS

kommune har arbejdet 1 år… 13. februar 2019 kl. 15.26

AF: JOHN WENNERWALD

Landbruget svigter den… 10. februar 2019 kl. 21.35

AF: MARTIN WOUTERS

så kom tegninger i avisen:… 09. februar 2019 kl. 09.49

AF: MARTIN WOUTERS

800 bolinger i sundet ????? 07. februar 2019 kl. 14.08

AF: BENT HANSEN

Flere danske film vises i… 05. februar 2019 kl. 11.47

Annonce