cookie-og-privatlivspolitik
Arkivfoto
Foto: Anders Knudsen

Lokal nyt

Mister penge i ny ghettoplan

Regeringens ghettoplan kan forsinke renovering af boligområder.
14. marts 2018 kl. 15:03 Af Martin S. Poulsen

Annonce

- Vi risikerer ikke at få penge til vores planlagte gennemgribende renoveringsprojekter, ene og alene fordi regeringen har valgt at bruge de penge, vi har indbetalt til Landsbyggefonden, til andre projekter, siger Kurt Jørgensen, der er kundechef i den almene bygge- og boligadministration Domea.

I Nykøbing står Domea for administrationen af Boligselskabet Vendersbo Guldborgsunds almene boliger, og her er der store renoveringsprojekter på tegnebrættet. Blandt andet skal blokke på Engboulevarden og i Lindholm-kvarteret rives ned for at skabe flere grønne områder, og boligerne skal renoveres. Omkostningerne lyder ifølge Kurt Jørgensen på nær 100 millioner kroner. Penge, der er søgt om gennem Landsbyggefonden, som boligselskaberne betaler til, men som nu bliver skåret i det samlede landsdækkende budget med tre milliarder kroner som følge af regeringens ghettoplan, hvor midlerne i stedet skal bruges til renoveringer i ghettoområder.

Læs hvorfor Thomas Holluf Nielsen, direktør i Domea, kalder ghettoplanen ”urimelig og forfejlet”, i onsdagens Folketidende.


KLIK her for at læse Folketidende på PCKlik her for at læse via en mobil enhedKOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: ANDREAS ELLEBY

Lolland bank ingen selv indsigt 14. december 2018 kl. 06.06

AF: JOHN WENNERWALD

Økonomisk uansvarligt 09. december 2018 kl. 20.43

AF: PER BERNER

Præstegården i Rødby 09. december 2018 kl. 16.45

AF: VALDEMAR HVIDBERG ALBAN

Afviste kriminelle… 08. december 2018 kl. 18.32

AF: JOHN WENNERWALD

Regionen mangler læger 02. december 2018 kl. 22.45

AF: JOHN WENNERWALD

Danmarks pensionister 25. november 2018 kl. 21.48

Annonce