cookie-og-privatlivspolitik
Baren, der har traller i loftet og tagplader på siden af disken, byder ud over milkshakes og Coca-Cola også på et bredt udvalg af drinks, spiritus og øl, og Michal vil gerne have åbent til sent - bare folk ikke laver ballade.

11

Billeder

Baren, der har traller i loftet og tagplader på siden af disken, byder ud over milkshakes og Coca-Cola også på et bredt udvalg af drinks, spiritus og øl, og Michal vil gerne have åbent til sent - bare folk ikke laver ballade.
Foto: Jan Knudsen

Lokal nyt

Ny diner skal rocke byen

City Rock er et skatkammer af kuriøsiteter blandet med amerikansk diner-stemning og industrielt design.
12. maj 2019 kl. 08:30 Af Birgitta Andersen

Annonce

MARIBO Det er ikke kun maven, der bliver mæt i Maribos nyeste restaurant "City Rock" i Østergade. Også øjnene er stopfulde af indtryk, når man forlader den amerikansk-inspirerede diner.

Indehaver Michal Gustafson har en passion for at købe kuriøse ting på nettet. Dem har han indrettet sin nye diner med fra gulv til loft, ja, selv på toilettet.

På væggen i baren er halvdelen af et flygel lavet til barhylde. Resten af flygelet befinder sig i børnehulen som legebord. Et hjørne udstiller gamle DSB-effekter, et andet har signerede billeder af J-Lo og Britney, mens guldalderens pinupper som Marilyn Monroe sender smægtende kys fra andre hjørner. Dinerens maskot, lokale Mark O. Madsen, får en æresplads ved siden af superstjerner som Cassius Clay og Boris Becker. Modelfly kaster sig rundt i luftkampe under loftet, og en figur lavet af dåser kigger en over skulderen.

Maden er amerikansk diner-inspireret med burgere og steaks grillet over kul, seafood, sandwich, milkshakes, ribs og salads.

Michal Gustafson, der har haft mange restauranter i henholdsvis København og Rødvig (hvor han bor), kom til byen, da to bekendte satte pølsevognen på torvet til salg. Han har stadig to restauranter i Rødvig, men håber, at hovedkræfterne kan sættes ind i Maribo, hvor han har mange flere planer - både med dineren og andre projekter.

- Jeg sidder ikke stille... Så ruster man jo, griner han.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

Snot for sig og skæg for sig 24. maj 2020 kl. 22.47

AF: JOAN GERTI KRAGH

Grøn Genstart,… 18. maj 2020 kl. 12.53

AF: JOHN WENNERWALD

Skeletterne vælter ud af skabet 17. maj 2020 kl. 20.59

AF: FREDDI HANSEN

Det Falsterske dige 16. maj 2020 kl. 01.09

AF: MARTIN WOUTERS

brædder ønsker hurtigt… 15. maj 2020 kl. 16.47

AF: LINDA SOMMER

Lolland er som skabt til… 14. maj 2020 kl. 17.26

Annonce