cookie-og-privatlivspolitik
Christianssæde Slot bliver vært for en ny, stor musikfestival.
Christianssæde Slot bliver vært for en ny, stor musikfestival.
Foto: Anders Knudsen

Lokal nyt

Ny stor musikfestival på Lolland

Team Sydhavsøerne og Christianssæde slot på Midtlolland præsenterer ny stor musikfestival i pinsen.




08. september 2021 kl. 15:13 Af Birgitta Andersen

Stærke kræfter på Lolland-Falster står bag, når en ny musikfestival ser dagens lys i slotsparken ved Christianssæde Slot til pinse 2022.

Folkene bag festivalen præsenterede onsdag klokken 12 deres tanker, der 5. juni næste år skal udmunde i festivalen Whitsun.

- Navnet er et sammenskrivning af White og Sunday, der på engelsk betyder pinse. Vi ville have et navn, der også appellerer til et internationalt publikum, fortæller indehaver af Christianssæde Andreas Just Karberg.

Festivalen, der kommer til at vare fra klokken tolv til klokken tolv, skal ellers primært være for de lokale.

- Det bliver en festival for fællesskabet her på Lolland-Falster. Derfor vil alle også være velkomne. Der bliver ingen VIP-billetter. Der er plads til alle her på Christianssæde. Og vi vil gøre meget for at sikre, at det bliver en kvalitetsmæssig oplevelse, fortæller Andreas Just Karberg.

Annonce

Ud over musik fra scenen vil slotsparken også blive fyldt med boder, hvor der blandt andet vil blive solgt mad på lokale råvarer.

- Det er vi nået rigtig langt med de seneste par år her på Lolland-Falster, så det skal også præsenteres, siger direktør i TSØ Anders Henriksen.

Der er endnu ikke meldt noget ud om de musiknavne, der kommer til at spille på scenen i slotsparken. Men målgruppen bliver 35+, og musikken bliver store danske kunstnere, som eksempelvis Lis Sørensen og Pernille Rosendahl.

Bag idéen om musikfestivalen i slotsparken står en række organisationer og stærke erhvervsfolk på Lolland-Falster. Blandt andet står Business LF, Visit Lolland-Falster og Lolland-Falster Lovestorm bag projektet, der skal styres af en forening, der netop er ved at blive dannet.

- Festivalen opstår i en tid, hvor folk virkelig har fået øjnene op for Lolland-Falster. Vi tror på, at det er tiden for at arrangere en ambitiøs festival af denne størrelse, siger direktør i Business LF Mikkel Wesselhoff.



KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

Farvel Mutti 26. september 2021 kl. 23.05

AF: MOGENS H CHRISTENSEN

Borgmesteren er nede 24. september 2021 kl. 13.46

AF: TOM AHLQVIST

Vi skal værne om vores kulturarv: 21. september 2021 kl. 22.13

AF: DITTE RUST

Spoiler: Poolhusene i… 21. september 2021 kl. 12.35

AF: JOHN WENNERWALD

Klar til valget 19. september 2021 kl. 22.41

AF: LINDA SOMMER

Alle kan noget 18. september 2021 kl. 16.47

Annonce

ANNONCE